Vi gör livslånga affärer med hjärtat!

Vi i Axelentgruppen består av flera olika bolag men grunden i det vi gör är detsamma; vi vill vara en livslång partner som gör affärer med hjärtat. Det skulle kunna beskrivas som att vi är med på en livsresa med våra kunder och partners, och att få vara med på hela den resan är vad vi brinner för.

 

Vi är där när den där första idén till en produkt väcks till liv, när förstudier, produktutveckling, prototyper och simuleringar bygger grunden till något nytt.  Vi är sedan med när den faktiska produkten ska kunna produceras genom kompletta produktionslinjer och automationslösningar, men också genom effektiviseringar och utveckling.

Vi skyddar även människorna som sedan ska vara med och skapa produkterna eller verka runt maskiner och produktionslinjer. Genom innovation och design genom alla våra produkter vill vi att trygghet i vardagen ska vara en självklarhet. När produktionen sedan utvecklas eller företaget expanderar hjälper vi till med flytt av maskin, modifiering av befintlig säkerhetslösning och flödet i dina nya lokaler.

Efter ett färdigställt projekt är vi också där efteråt genom service, support eller bara för att vara en trygg partner att fråga om råd. Vi vill inte bara göra affärer, vi vill bygga relationer som varar länge, ja livet ut!