Partners Jean-Perrot

Jean-Perrot som är baserat i Frankrike är ett företag som specialiserar sig på design, tillverkning och försäljning av maskiner och utrustning för plåtbearbetning. Deras produkterbjudande omfattar en rad högkvalitativa kantpressar, som är konstruerade för att möta kraven från olika industriella sektorer, inklusive bilindustrin, luftfartsindustrin, byggsektorn och många andra.

E-MANEO från Jean Perrot

Jean-Perrots kantpressar kännetecknas av deras robusthet, precision och användarvänlighet, och de är utrustade med avancerad teknik för att säkerställa optimal prestanda och effektivitet. Genom att kombinera kvalitativa produkter med en stark kundorientering strävar Jean-Perrot efter att vara en ledande aktör inom plåtbearbetningsindustrin.

 

Jean-Perrot är inte bara engagerade i att tillhandahålla maskiner av högsta kvalitet utan lägger också stor vikt vid miljöaspekter och strävar efter att minska sin miljöpåverkan genom att utveckla energieffektiva lösningar. Med en global närvaro erbjuder företaget omfattande support och service för att säkerställa att kundernas behov möts överallt i världen.

Från Jean-Perrot erbjuder Axelent Engineering följande maskintyper:

 • Kantpressar standard

  Dessa maskiner är avsedda för böjning av plåtmaterial och kännetecknas av sin precision och flexibilitet. De är utrustade med avancerade styrsystem som möjliggör noggranna och repeterbara bockning, vilket gör dem idealiska för en rad olika tillämpningar inom plåtbearbetning.

 • Gradsaxar

  Gradsaxar från Jean-Perrot används för att klippa plåtmaterial och utmärker sig genom sin höga skärprestanda och robusthet. Dessa maskiner är designade för att hantera olika materialtjocklekar och erbjuder enkel anpassning av skärvinklar, vilket optimerar skärprocessen och minimerar materialspill.

 • Kundanpassade lösningar

  Jean-Perrot specialiserar sig även på att utveckla kundanpassade maskinlösningar för att möta specifika produktionskrav. Dessa skräddarsydda system kan inkludera specialutrustning för unika bearbetningsuppgifter, integrering med befintliga produktionslinjer och anpassning för att hantera ovanliga material eller komponentformer.

 • XXL Kantpressar

  XXL kantpressar är avsedda för bearbetning av stora och tunga plåtdelar. Dessa maskiner har en kraftfull konstruktion och avancerade kontrollsystem som kan hantera extremt stora bockningslängder och tjocklekar, vilket gör dem idealiska för tillverkning av stora format och tung industri.

Vill du veta mer om Jean-Perrot, de maskiner som vi erbjuder eller vilken som passar dig, din situation och ditt behov? Kontakta oss så hjälper vi dig med rådgivning och support!

Jens Vesterlund
Försäljning standardmaskiner Jens Vesterlund +46 (0)371-58 37 04 jens.vesterlund@axelentengineering.se