Partners - Axelent Engineering

Vi är återförsäljare av standardmaskiner

Som komplettering till vårt grund erbjudande har vi även förmånen att vara återförsäljare av maskiner från våra partners Jean Perrot, Bihler, Nidec-Minster och Numalliance samt representera dessa märken i Skandinavien. I samband med detta erbjuder vi även teknisk rådgivning för att hitta den maskin som uppfyller ditt behov samt support och service av maskinen.

Standardmaskin Nidec Minster

Jean Perrot

Jean Perrots kantpressar kännetecknas av deras robusthet, precision och användarvänlighet, och de är utrustade med avancerad teknik för att säkerställa optimal prestanda och effektivitet.

Bimeric-SP från Bihler

Bihler

Bihler står för precision, innovation och kvalitet, vilket återspeglas i varje maskin och system vi levererar. Genom att samarbeta med Bihler kan vi erbjuda skräddarsydda lösningar som möter de unika behoven hos tillverkare i olika branscher.

Nidec Press & Automation

Som auktoriserad återförsäljare av Nidec Press & Automation, en framstående division inom Nidec Corporation, är Axelent Engineering stolta över att kunna erbjuda våra kunder banbrytande presslösningar som revolutionerar metallformningsindustrin.

Numalliance

Numalliance, en världsledare inom sitt område, fortsätter att definiera standarden för innovation och kvalitet inom branschen, med en produktportfölj som omfattar allt från CNC-styrda trådbockningsmaskiner till avancerade rörbocknings- och laserskärsystem.