Framtidens tekniska kompetens

Hur möter vi framtidens rekryteringsbehov inom tekniska yrken?

Att rekrytera till industrin och tekniska yrken är en utmaning idag. Vi har pratat med Cecilia Davidsson, HR-chef på Axelent Group, Andreas Lanz VD på Axelent Solutions och Jesper Bundgaard, VD på Axelent Engineering och bett dem ge sin bild av rekryteringsutmaningarna, men också lyfta positiva insatser som görs och vad de tror är nyckeln till framgång i frågan framöver.

Axelent Engineering

Vad säger våra anställda om att jobba på Axelent Engineering?

Välkommen till en familjär arbetsplats med engagerade medarbetare i flera olika, spännande roller. Axelent Engineering arbetar med allt från maskinkonstruktion, automationslösningar, försäljning av standardmaskiner, service och montage. Vi har mycket samarbete över avdelningarna i våra olika projekt, stora som små. Det bidrar till en god sammanhållning och att vi lär känna varandra på jobbet.

Återvändare Axelent Engineering

Välkomna tillbaka till Axelent Engineering!

På Axelent Engineering har vi en bredd av spännande yrkesroller under samma tak. Särskilt glada är vi när personer som varit och jobbat hos oss tidigare väljer att återvända till oss. Efter sommaren 2022 kom Christoffer Törnberg (automationsingenjör), Emil Axelsson (konstruktör) och Rickard Virtanen (CNC-operatör) tillbaka till Axelent Engineering vilket vi är mycket glada för. Välkomna tillbaka till oss!