Nidec Press & Automation - Axelent Engineering

Partners Nidec Press & Automation

Som auktoriserad återförsäljare av Nidec Press & Automation, en framstående division inom Nidec Corporation, är Axelent Engineering stolta över att kunna erbjuda våra kunder banbrytande presslösningar som revolutionerar metallformningsindustrin. Nidec är känt för sin innovation och tekniska excellens, och levererar ett omfattande sortiment av produkter och tjänster designade för att möta de skiftande behoven hos moderna tillverkare.

Nidecs utbud av maskiner och system inkluderar

  • Pressautomatiseringssystem

    Dessa system är utformade för att optimera produktionsflödet och öka effektiviteten i presslinjer. Med fokus på användarvänlighet och flexibilitet, erbjuder Nidecs automatiseringssystemlösningar allt från materialhantering till färdiga komponenter.

  • Högpresterande servopressar

    Nidecs servopressar kombinerar precisionen hos en servomotor med kraften i en traditionell press, vilket resulterar i en högpresterande lösning som kan anpassas för en mängd olika tillämpningar. Dessa pressar är idealiska för tillverkare som söker maximal kontroll och flexibilitet i sin formningsprocess.

  • Kontroll- och mjukvarulösningar

    För att komplettera sitt utbud av maskiner, erbjuder Nidec avancerade kontrollsystem och mjukvarulösningar som säkerställer sömlös integration och optimal prestanda i produktionslinjen. Dessa system ger användarna möjlighet att noggrant övervaka och styra sina processer, vilket resulterar i ökad produktivitet och kvalitet.

Vill du veta mer om Nidec, de maskiner som vi erbjuder eller vilken som passar dig, din situation och ditt behov? Kontakta oss så hjälper vi dig med rådgivning och support!

Lamineringspress från Nidec Press & Automation En av flera maskiner från Nidec Press & Automation som finns i vårt sortiment