Partners Numalliance

Genom utbudet av Numalliances toppmoderna maskiner är vi på Axelent Engineering glada att kunna erbjuda våra kunder tillgång till några av de mest avancerade och precisa lösningarna inom tråd- och rörformning. Numalliance, en världsledare inom sitt område, fortsätter att definiera standarden för innovation och kvalitet inom branschen, med en produktportfölj som omfattar allt från CNC-styrda trådbockningsmaskiner till avancerade rörbocknings- och laserskärsystem.

Numacell från Numalliance

Numalliances engagemang för innovation är tydligt i varje maskin och lösning de erbjuder. Genom att kombinera robust konstruktion med avancerad mjukvara och automatiseringsteknik, ger Numalliance sina användare möjligheten att förverkliga komplexa och innovativa designidéer med enastående precision och effektivitet.

 

Vi erbjuder även MIB by Numalliances innovativa sortiment. MIB by Numalliance erbjuder hydrauliska och elektriska pressar. Antingen standardsortiment eller helt kundanpassade lösningar upp till 3000 ton presskraft och för flertalet olika branscher och applikationer. Både manuella stand alone lösningar men även fullt automatiserade presslinjer samt sin egen användarvänliga mjukvara för programmering, kontroll och integrering mot ERP-system.

 

Hos Axelent Engineering förstår vi att våra kunders framgång bygger på kvaliteten på deras verktyg och maskiner. Därför är vi stolta över att samarbeta med Numalliance för att erbjuda lösningar som inte bara möter utan överträffar branschstandarderna. Vår expertis och dedikation till kundservice säkerställer att du får den support och vägledning som krävs för att välja rätt utrustning för dina behov och maximera din investering.

Numalliances utbud av maskiner omfattar:

 • CNC-trådbockningsmaskiner

  Dessa högpresterande maskiner erbjuder oöverträffad precision och flexibilitet för trådböjningsoperationer, vilket gör dem idealiska för en mängd olika tillämpningar inom automotive, konstruktion, och mer.

 • Rörbockningsmaskiner

  Med avancerad teknologi för att hantera både enkla och komplexa böjningsprofiler, är Numalliances rörbockningsmaskiner utformade för att maximera produktivitet och kvalitet i alla typer av rörbearbetningsprojekt.

 • Laserskärsystem

  Dessa system erbjuder hög precision och mångsidighet för skärning av både tråd och rör, och är oumbärliga för tillverkare som behöver exakta snitt och komplexa utformningar i sina projekt.

MIB by Numalliances utbud av maskiner omfattar:

 • Hydraulpress

  De hydrauliska, men även de servodrivna pressarna är designade och tillverkade enligt de mest krävande kundspecifikationerna. MIB från Numalliance-pressar används för pressning av bland annat kompositer och härdplaster.

 • Elektrisk press

  Den elektriska pressen representerar den nya generationen inom pressmaskiner och erbjuder en kraftfull lösning med upp till 200 tons presskraft, vilket möjliggör samma typer av applikationer som traditionellt utförs med hydrauliska pressar. Maskinen

Vill du veta mer om Numalliance, de maskiner som vi erbjuder eller vilken som passar dig, din situation och ditt behov? Kontakta oss så hjälper vi dig med rådgivning och support!

Mats Göthberg
Försäljning standardmaskiner Mats Göthberg +46 (0)371-58 37 06 mats.gothberg@axelentengineering.se
Delex

Trådbockningsmaskin till Delex i Forsheda

Axelent Engineering har levererat en FTX13 trådbockningsmaskin från Numalliance till Delex i Forsheda.