Vi gör livslånga affärer med hjärtat!

Vi i Axelentgruppen består av flera olika bolag men grunden i det vi gör är detsamma; vi vill vara en livslång partner som gör affärer med hjärtat. Det skulle kunna beskrivas som att vi är med på en livsresa med våra kunder och partners, och att få vara med på hela den resan är vad vi brinner för.

Affärer med hjärtat
Jesper Bundgaard

Att göra affärer med hjärtat Intervju med vår VD Jesper Bundgaard

Den gemensamma nämnaren för samtliga bolag i Axelentgruppen är att drivkraften alltid ska vara att varje kund och leverantör blir sedd och hörd. Hos oss lämnas ingen del i affären åt slumpen. Det är lika viktigt att kunden blir framgångsrik som att vi själva blir det.

 

Vad innebär det för dig att göra affärer med hjärtat? Hur skulle du förklara det begreppet?

För mig handlar att göra affärer med hjärtat om att vi gör långsiktiga affärer på riktigt. Eftersom vi skapar produktionslinjer och specialmaskiner handlar inte vår verksamhet om att sälja något från hyllan. Våra projekt tar ju lång tid och det innebär att vi etablerar en relation med våra kunder under en lång tid. Många av våra kunder finns i Gnosjöregionen med omnejd då är det viktigt att vi gör bra ifrån oss. Vårt rykte är ovärderligt och otroligt viktigt för oss. Då handlar det verkligen om att göra affärer med hjärtat, och att kunden verkligen blir nöjd är centralt. Samma sunda värderingar och mentalitet tycker jag genomsyrar hela Axelengruppen.

Axelentgruppen Vi gör livslånga affärer med hjärtat!

Vi i Axelentgruppen är där när den där första idén till en produkt väcks till liv, när förstudier, produktutveckling, prototyper och simuleringar bygger grunden till något nytt.

 

Vi är sedan med när den faktiska produkten ska kunna produceras genom kompletta produktionslinjer och automationslösningar, men också genom effektiviseringar och utveckling. Vi skyddar även människorna som sedan ska vara med och skapa produkterna eller verka runt maskiner och produktionslinjer. Genom innovation och design genom alla våra produkter vill vi att trygghet i vardagen ska vara en självklarhet. När produktionen sedan utvecklas eller företaget expanderar hjälper vi till med flytt av maskin, modifiering av befintlig säkerhetslösning och flödet i dina nya lokaler.

 

Efter ett färdigställt projekt är vi också där efteråt genom service, support eller bara för att vara en trygg partner att fråga om råd. Vi vill inte bara göra affärer, vi vill bygga relationer som varar länge, ja livet ut!

Testimonials Att vara kund till Axelent Engineering ska genomsyras av trygghet

Vi bygger broar mellan människor och maskiner

Trygghet är att få jobba med en partner som tar ansvar hela vägen. Därför bygger vi broar mellan människor och maskiner. Och det kommer vi alltid att göra.

Vi får maskiner att jobba smartare för dig och dina kollegor

Trygghet är en partner som värderar vad du har och förstår vad du behöver. Därför får vi maskiner att jobba smartare för dig och dina kollegor. Och det kommer vi alltid göra.

Axelent säkrar för hållbar och uthållig framtid

– För Axelents ägare har det hela tiden varit viktigt att vara en positiv kraft i samhället. Det är i Hillestorp det sker. All produktutveckling görs på plats och många gånger i samarbete med lokala leverantörer men också med våra kunder. Det ligger i allas vårt intresse att hela tiden bli bättre; för våra kunder, för oss själva, för orten och för framtida generationer. Att säkra för framtiden ligger i vårt DNA och hållbarhet är en del av hela vår trygghetstanke. ”   

Sandra-Stina Vesterlund
Vår historia

Vår historia

Historien om Axelent är en inspirerande resa fylld av framgång och uthållighet. Det hela började på 1990-talet i Hillerstorp, en liten ort i Småland, Sverige.

2005 blev vi en del av Axelentfamiljen. För att lyckas med stora volymer är automatisering viktigt och arbetet med automatisering av produktionen har hela tiden varit nära knuten till produktutvecklingen. Mycket av det arbetet har möjliggjorts tack vare Axelent Engineering som köptes 2005. Bolaget bestod från början av Nittorps Mekaniska och Hestra Mekaniska som slås ihop under namnet Hestra Automation.

Eddie Ramirez Eriksson Sponsring

Sponsring som berör och gör skillnad

Sponsring är en del av Axelents DNA. Vår sponsring har alltid grundat sig i en passion eller ett intresse hos våra ägare. Att vara en del av det goda samhället ser vi som självklart och viktigt, då vi alla är med och formar det samhälle där vi verkar.

För oss görs sponsring inte bara för att synas då långt ifrån all sponsring vi gör märks eller syns, utan det görs med hjärtat och det kommer alltid vara viktigt för oss på Axelent.