Dags för nya utmaningar? Bli en del av oss!

Axelent Engineering arbetar med allt från maskinkonstruktion, automationslösningar, försäljning av standardmaskiner, service och montage. Vi har mycket samarbete över avdelningarna i våra olika projekt, stora som små. Det bidrar till en god sammanhållning och lär känna varandra på jobbet.
I dagsläget är vi ungefär ett 50-tal anställda i våra nybyggda lokaler som vi flyttade in i under 2022. Vi kallar det ett innovativt teknikcenter där vi alla som jobbar här verkligen är med och utvecklar framtidens industri. Visst är det spännande?

 

Varje morgon äter vi alla en gemensam frukost, en viktig pusselbit till att ha en god sammanhållning och hinna mötas under arbetstiden. Tillsammans  hittar vi även på olika personalaktiviteter under året med aktiviteter även utanför arbetstid. Det tycker vi är viktigt för att lära känna varandra och ha en härlig stämning på jobbet. Du är varmt välkommen att söka dig till oss!

Återvändare Axelent Engineering
 • Modern och ny arbetsmiljö

  Våra nya och moderna teknikcenter färdigställdes 2022. Här samsas kontor, monteringshall, tillverkning och serviceverkstad.

 • Familjärt och nära samarbete

  Vi behåller en familjär stämning bland kollegor. Varje morgon möts alla då vi bjuder alla anställda på frukost.

 • Stabilt företag

  Axelent Engineering ingår koncernen Axelent Group som är en stark och global aktör.

 • Vi ser ett stort behov av arbetskraft

  Vi är alltid intresserade av att hitta nya och engagerade medarbetare. Tveka inte att kontakta oss om du känner dig intresserad av att bli en del av oss.

Marko Ilisic

Axelent Engineering Hos oss skapas verkligheten innan den inträffar. Det hoppas vi är svårt att motstå.

Är du intresserad av att börja jobba hos oss? Klicka då in dig på våra lediga tjänster nedan. Finns det inget ute just nu som passar dig är du alltid välkommen att skicka in en spontanansökan. Vi är alltid på jakt efter kompetenta medarbetare inom roller såsom maskinkonstruktörer, programmerare, CNC-operatörer, montörer mfl. Vi söker ibland även samarbetspartners. Har du en idé om samarbete, tveka inte att höra av dig.

Lediga tjänster Vi letar alltid efter nya kollegor

Till annonser
Karriär Tillverkning
Karriär

Rekrytering Kontakta vår HR-avdelning

Du är alltid välkommen att kontakta vår HR-avdelning om du har frågor eller vill skicka en spontansökan till oss!