Bihler

Genom Bihlers utbud av maskiner är vi på Axelent Engineering glada att erbjuda våra kunder tillgång till världsledande teknik inom stansning, formning, svetsning och montering. Bihler står för precision, innovation och kvalitet, vilket återspeglas i varje maskin och system vi levererar. Genom att samarbeta med Bihler kan vi erbjuda skräddarsydda lösningar som möter de unika behoven hos tillverkare i olika branscher.

GRM-NC från Bihler

Med Bihlers omfattande sortiment av maskiner och system kan Axelent Engineering erbjuda våra kunder en konkurrensfördel genom att öka effektiviteten, minska produktionskostnaderna och förbättra produktkvaliteten. Vårt engagemang för teknisk excellens och kundsupport säkerställer att vi kan hjälpa ditt företag att navigera i den snabbt föränderliga tillverkningsmiljön med lösningar som är både innovativa och tillförlitliga.

Vi förstår att varje tillverkningsbehov är unikt, och vårt team av experter är här för att vägleda dig genom processen att välja och implementera den rätta Bihler-lösningen för dina specifika utmaningar. Kontakta oss idag för att upptäcka hur vi kan hjälpa dig att ta din produktion till nästa nivå med Bihlers banbrytande teknologi.

Bihlers maskinsortiment inkluderar

 • Stansnings- och formningsmaskiner

  Idealiska för högvolymproduktion där precision och hastighet är avgörande. Dessa maskiner är designade för att effektivt bearbeta material som metallband och tråd, och kan anpassas för en rad olika tillämpningar.

 • Servodrivna automatiseringsplattformar

  Bihlers servoteknik möjliggör flexibel och snabb omställning för olika produktionsserier, vilket gör dem perfekta för tillverkare som behöver anpassa sig till skiftande marknadsbehov.

 • Svetsmaskiner

  Bihler erbjuder en rad svetslösningar, inklusive motståndssvetsning och lasersvetsning, som integrerar sömlöst med andra Bihler-system för en komplett produktionslösning.

 • Monteringssystem

  Dessa system är designade för högeffektiv montering av komponenter med exceptionell precision och repeterbarhet. Bihler-monteringssystem används i en rad tillämpningar, från elektronik till fordonskomponenter.

 • Kontroll- och testsystem

  För att säkerställa högsta möjliga kvalitet på slutprodukterna, erbjuder Bihler avancerade lösningar för kvalitetskontroll och testning som kan integreras i produktionslinjen.

Vill du veta mer om Bihler, de maskiner som vi erbjuder eller vilken som passar dig, din situation och ditt behov? Kontakta oss så hjälper vi dig med rådgivning och support!

Mats Göthberg
Försäljning standardmaskiner Mats Göthberg +46 (0)371-58 37 06 mats.gothberg@axelentengineering.se

Axelent Engineering levererar maskinen GRM-NC från Bihler till EWES i utveckling av deras maskinpark