Vad säger våra anställda om att jobba på Axelent Engineering? - Axelent Engineering

Vad säger våra anställda om att jobba på Axelent Engineering?

Välkommen till en familjär arbetsplats med engagerade medarbetare i flera olika, spännande roller. Axelent Engineering arbetar med allt från maskinkonstruktion, automationslösningar, försäljning av standardmaskiner, service och montage. Vi har mycket samarbete över avdelningarna i våra olika projekt, stora som små. Det bidrar till en god sammanhållning och att vi lär känna varandra på jobbet. I dagsläget är vi ungefär ett 50-tal anställda i våra nybyggda lokaler i Gislaved som vi flyttade in i under 2022. Vi kallar det ett innovativt teknikcenter där vi alla som jobbar här verkligen är med och utvecklar framtidens industri. Visst är det spännande?

Personal Axelent Engineering

Vi har samlat kommentarer från några av våra anställda om vad de tycker om att jobba här på Axelent Engineering.

Markus Nyström, automationstekniker

”Det är helheten egentligen, vill man utvecklas är det en väldigt bra miljö att vistas i med tanke på all den teknik vi får jobba med. Sen är det en bra och stabil organisation, det är många som har arbetat här länge och det tycker jag säger en del.”

 

Marko Ilisic, maskinkonstruktör och projektledare

”Det bästa med Axelent är gemenskapen och den gemensamma visionen. Möjligheterna för utveckling finns och kompetensen på plats är väldigt hög. Organisationen är väldigt bra och man är väldigt måna över sina anställda.”

 

Sofie Andersson, administratör och ekonomi

”Axelent Engineering är ett företag som är mån om sina anställda och erbjuder en superfin arbetsmiljö. Jag trivs väldigt bra här.”

 

Christoffer Törnberg, automationsingenjör

”Jag gillar att utvecklas personligt inom mitt arbete. Axelent Engineering tillfredsställer detta genom stora och avancerade maskinprojekt där man får vara delaktig i hela processen. Man får ta eget ansvar och det känns som att man har en stor och bra organisation i ryggen.”

 

Alexander Hjelm, maskinkonstruktör och projektledare

”Det är väldigt trivsamt med lätt till skratt. En bra organiserad arbetsplats där det finns många års erfarenheter av att leverera specialmaskiner till nästa alla branscher. Denna variation och erfarenhet av projekt där all möjlig teknik används gör att det bli en miljö man lätt utvecklas i.”

 

Här kan du läsa fullständiga reportage om vår personal och andra nyheter om oss 

Är du nyfiken på att börja jobba hos oss? Läs mer om att jobba hos oss på vår karriärssida