Lär känna Marko Ilisic, maskiningenjör - Axelent Engineering

Lär känna Marko Ilisic, maskiningenjör

Marko Ilisic

Kan du berätta lite om dig själv?

– Jag heter Marko Ilisic och är 26 år gammal. Jag är född och uppvuxen i Gislaved. Jag lämnade Gislaved i 3 år för att studera till Maskiningenjör på Halmstads högskola. Direkt efter studierna återvände jag hem till hemtrakterna igen.

 

Vad gör du helst på fritiden?

– Min fritid spenderar jag helst på gymmet då jag är väldigt mån om min kropp och hälsa. Utöver gymmet ligger resor högt upp på listan och försöker då och då att klämma in en weekendresa till något land.

 

Vad jobbar du med på Axelent Engineering och hur länge har du varit här?

– Jag jobbar som maskinkonstruktör/projektledare. Jag började att jobba här hösten 2021.

Vad får dig att trivas på ditt jobb?

– Det som får mig att trivas på Axelent är dem ständigt nya utmaningarna och att inget projekt är sig likt. Sen är gemenskapen på Axelent något speciellt, alla är likasinnade och har samma drivkraft/mål.

 

Vilka delar tycker du är roligast med ditt yrke?

– Det roligaste med mitt yrke är att få vara en del av framtiden, att få jobba med ständig utveckling av nya och befintliga maskiner.

 

Vad är det bästa med Axelent Engineering som arbetsplats?

– Det bästa med Axelent är gemenskapen och den gemensamma visionen. Möjligheterna för utveckling finns och kompetensen på plats är väldigt hög. Organisationen är väldigt bra och man är väldigt måna över sina anställda.