CTR-e

Ett oöverträffat verktyg för kapning av rör från insidan med mycket hög precision. Denna helt elektriska rörbearbetningsmaskin hanterar allt från ändformning till kapning av rör mellan 25 till 170 mm. Utrustad med avancerade HMI-funktioner och anpassad för enkel integrering i automatiserade miljöer, erbjuder den precision och flexibilitet för industriella tillämpningar.

Denna helt elektriska maskin erbjuder en avancerad lösning för bearbetning av rör och profiler från 25 till 170 mm, optimal för tillämpningar som kräver både ändformning och kapning. Denna maskin kan utföra ändformning och kapning både före och efter bockningsprocessen, vilket ger en betydande flexibilitet och effektivitet i produktionsflödet. En distinkt egenskap är maskinens förmåga att utföra kapning från insidan till utsidan utan inre grader, vilket resulterar i en renare och mer precis snittyta.

Integrationen i automatiserade produktionsceller är smidig, tack vare dess design och kapabiliteter som stöder högproduktion och minimala driftsavbrott. Operatörerna kan dra full nytta av en PC i industriell klass med ett flerspråkigt programmeringsgränssnitt på en 19-tums pekskärm, vilket underlättar både användning och inställningar.

Avancerade simuleringsverktyg och ytterligare I/O-möjligheter, tillsammans med internetanslutning för fjärrhjälp och chattrum, säkerställer en användarvänlig erfarenhet och möjligheten till snabb problemlösning. Programkörning i slow motion förbättrar dessutom precisionen vid komplexa operationssekvenser.

Vill du veta mer om Numalliance, de maskiner som vi erbjuder eller vilken som passar dig, din situation och ditt behov? Kontakta oss så hjälper vi dig med rådgivning och support!

Jens Vesterlund
Försäljning standardmaskiner Jens Vesterlund +46 (0)371-58 37 04 jens.vesterlund@axelentengineering.se