CT

För kapning av rör med precisionsknivar, rena skär och utan skador på dina delar. Denna industriella rörkapnings- och bockningsmaskin kombinerar hög precision med mångsidighet, kapabel att hantera rör från 12 till 101 mm med både raka och vinklade snitt. Utrustad med avancerade HMI-funktioner och integrationsmöjligheter för automatiserade system.

Denna avancerade rörkapnings- och bockningsmaskin hanterar dimensioner från 12 till 101 mm och är idealisk för högprecisionskapning och formning av rör i industriella tillämpningar. Maskinen erbjuder flexibiliteten att utföra kapningar med kniv, både rak och i vinkel, och kan utföra dessa operationer både före och efter bockningsprocessen, vilket ökar produktionsflexibiliteten och effektiviteten.

Enkel integrering i automatiserade produktionsceller gör denna maskin till en central del av modern tillverkningsinfrastruktur, där precision och automatisering är avgörande. Maskinen är utrustad med en PC av industrikvalitet med egenutvecklad programvara och ett flerspråkigt programmeringsgränssnitt på en 19-tums pekskärm, vilket förenklar hanteringen för användarna.

Tack vare avancerade funktioner som simuleringsprogram, ytterligare I/O-portar och internetanslutning för fjärrhjälp och tillgång till chattrum, kan operatörerna snabbt anpassa inställningarna och lösa eventuella problem. Simuleringsverktygen underlättar även detaljkonfigureringen, och programkörning i slow motion säkerställer maximal precision vid komplexa kapnings- och bockningsoperationer.

Vill du veta mer om Numalliance, de maskiner som vi erbjuder eller vilken som passar dig, din situation och ditt behov? Kontakta oss så hjälper vi dig med rådgivning och support!

Jens Vesterlund
Försäljning standardmaskiner Jens Vesterlund +46 (0)371-58 37 04 jens.vesterlund@axelentengineering.se