RM S from Bihler

RM S

Höghastighetssystem för utökat sortiment av detaljer. Stansade och formade delar tillverkade av höghållfast stål)

Egenskaper
Hög produktionsprestanda upp till 600 st/min
Stark 150 kN tvåpunkts excentrisk pressenhet med stor monteringsyta
Hög pressstyvhet tillåter användning av högpresterande hårdmetallverktyg
900 mm bearbetningslängd
Garanterad processtillförlitlighet
VariControl VC 1E för enkel och pålitlig drift

Maskinen RM S är konstruerad för att hantera krävande industriella tillämpningar med en exceptionell produktionsprestanda på upp till 600 enheter per minut. Den är utrustad med en kraftfull 150 kN tvåpunkts excentrisk pressenhet som har en omfattande monteringsyta, vilket gör den lämplig för stora och komplexa verktyg. Dessutom möjliggör den höga pressstyvheten användningen av högpresterande hårdmetallverktyg, vilket är avgörande för tillverkning som kräver extrem precision och hållbarhet.

Maskinens bearbetningskapacitet sträcker sig till 900 mm, vilket erbjuder flexibilitet för en mängd olika tillverkningsprocesser. För att säkerställa högsta möjliga processtillförlitlighet är maskinen utrustad med avancerade övervakningssystem, inklusive presskraftsövervakning och lagertemperatursensorer. Dessa system övervakar kontinuerligt maskinens vitala funktioner för att upptäcka och åtgärda eventuella problem innan de påverkar produktionen.

Styrningen av maskinen sköts via VariControl VC 1E, ett användarvänligt gränssnitt som gör det enkelt för operatörer att övervaka och justera inställningarna för en säker och effektiv drift. Denna kombination av avancerad teknologi och användarvänliga funktioner gör maskinen idealisk för tillverkare som behöver hög produktionskapacitet och pålitlig prestanda.

Kontakta oss

Vill du veta mer om Bihler, de maskiner som vi erbjuder eller vilken som passar dig, din situation och ditt behov? Kontakta oss så hjälper vi dig med rådgivning och support!

Mats Göthberg
Försäljning standardmaskiner Mats Göthberg +46 (0)371-58 37 06 mats.gothberg@axelentengineering.se