RM40K from Bihler

RM 40K

Kompakt, kraftfullt maskinsystem för massproduktion av små stansade och formade precisionsdetaljer

Egenskaper
Höga produktionshastigheter upp till 350 st/min
Perfekt designad för radiala och linjära verktygskoncept
90 kN tvåpunkts excenterpress för exakta klipp
Stor mittöppning i arbetsbordet för flexibla dornrörelser
Snabbt verktygsbytessystem för kortast bytestid
Användarvänlig VC 1E-kontroll med 15” pekskärm

Denna maskin är utformad för att hantera både höga produktionsvolymer och krävande precision, med kapacitet att producera upp till 350 enheter per minut. Den är anpassad för användning med både radiala och linjära verktygskoncept, vilket gör den mångsidig och idealisk för en mängd olika produktionsmiljöer. Maskinens robusta 90 kN tvåpunkts excenterpress säkerställer exakta klipp varje gång, vilket är avgörande för att upprätthålla högsta möjliga kvalitet på slutprodukterna.

En distinkt egenskap hos maskinen är dess stora mittöppning i arbetsbordet, vilket möjliggör flexibla dornrörelser och därmed underlättar komplexa och mångfasetterade bearbetningsoperationer. Detta bidrar till maskinens flexibilitet och anpassningsförmåga i produktionslinjen.

För att maximera produktionseffektiviteten är maskinen utrustad med ett snabbt verktygsbytessystem som minimerar tiden för verktygsbyte, vilket är kritiskt för att hålla produktionsstopp så korta som möjligt. Användarvänligheten är ytterligare förbättrad genom en VC 1E-kontroll utrustad med en 15-tums pekskärm, vilket gör maskininställningar, övervakning och justeringar enkla och intuitiva.

Kontakta oss

Vill du veta mer om Bihler, de maskiner som vi erbjuder eller vilken som passar dig, din situation och ditt behov? Kontakta oss så hjälper vi dig med rådgivning och support!

Mats Göthberg
Försäljning standardmaskiner Mats Göthberg +46 (0)371-58 37 06 mats.gothberg@axelentengineering.se