RM40B from Bihler

RM 40B (bushings)

Standardiserat, kraftfullt maskinsystem för massproduktion av raka bussningar och flänsbussningar

Egenskaper
Standardiserat verktygskoncept
Höga produktionshastigheter upp till 400 st/min
Mycket korta verktygsväxlingstider
Kostnadseffektivt allt-i-ett-paket
Enkel och säker drift med VariControl VC 1E

Denna maskin är speciellt utformad för att maximera produktionskapacitet och effektivitet i moderna tillverkningsmiljöer. Med hjälp av ett standardiserat verktygskoncept, som inkluderar grundläggande verktyg och två uppsättningar verktygsfixturer, tillåter denna maskin en snabb och enkel anpassning till olika produktionsbehov. Denna standardisering av verktyg delar bidrar även till att minimera verktygsbytestiderna, vilket är avgörande för att upprätthålla kontinuerlig och effektiv produktion.

Maskinen är kapabel att uppnå höga produktionshastigheter på upp till 400 enheter per minut, vilket gör den till en av de snabbaste på marknaden. Denna imponerande hastighet, kombinerat med mycket korta verktygsväxlingstider, säkerställer att produktionen kan fortgå med minimala avbrott, vilket i sin tur ökar den totala produktiviteten och kostnadseffektiviteten.

För att ytterligare förstärka användarupplevelsen är maskinen utrustad med VariControl VC 1E, ett avancerat styrsystem som erbjuder enkel och säker drift. Detta användarvänliga gränssnitt gör det möjligt för operatörer att enkelt hantera maskininställningar och övervaka produktionsprocessen, vilket minskar risken för fel och ökar den totala driftsäkerheten.

Kontakta oss

Vill du veta mer om Bihler, de maskiner som vi erbjuder eller vilken som passar dig, din situation och ditt behov? Kontakta oss så hjälper vi dig med rådgivning och support!

Mats Göthberg
Försäljning standardmaskiner Mats Göthberg +46 (0)371-58 37 06 mats.gothberg@axelentengineering.se