PHC

Denna mångsidiga pressmaskin, tillgänglig både som hydraulisk och elektrisk, hanterar material upp till 50 mm diameter och integreras enkelt i automatiserade system. Dess avancerade HMI-funktioner och flexibilitet i verktygshantering gör den idealisk för effektiv och dynamisk tillverkning.

Egenskaper
Presskraft från 3 till 16 ton
Ø 3 till 50 mm
Hydraulisk eller elektrisk maskin
Ändformning före eller efter bockning tack vare åtkomlighet från 3 sidor
Flexibilitet för anpassning av verktyg
Upp till 7 verktyg
Enkel integrering i automatiserade produktionsceller

Flexibel och kompakt rörformningsmaskin som finns i både elektriskt och hydrauliskt utförande. Enkel att integrera i större produktionsceller.

 

Denna maskin, tillgänglig i både hydrauliska och elektriska modeller, erbjuder en presskraft från 3 till 16 ton och är kapabel att hantera material med diametrar från 3 till 50 mm. Dess design garanterar utmärkt åtkomst från tre sidor, vilket möjliggör ändformning både före och efter bockning, vilket gör den särskilt flexibel för olika produktionsbehov.

Maskinen stöder upp till sju verktyg, med möjlighet till fler på begäran, vilket gör den till en mångsidig resurs för tillverkning som kräver olika former och storlekar. Dess kapacitet att enkelt integreras i automatiserade produktionsceller optimerar produktionsflöden och effektivitet.

HMI-systemet består av en PC i industriell klass med en 19-tums pekskärm som erbjuder flerspråkig dialog och ett programmeringsgränssnitt. Avancerade funktioner såsom simuleringsprogram, verktygsredigerare för programmering av komplexa detaljer, autokorrigerande feedback från 3D-mätanordningar, samt ytterligare I/O-möjligheter och internetanslutning för fjärrhjälp och chattrum, bidrar till en smidig och felminimerande användarupplevelse.

HMI

  • PC i industriell klass
  • Flerspråkig dialog och programmeringsgränssnitt på en 19″ pekskärm
  • Simuleringsprogram
  • Ytterligare I/O
  • Internetanslutning: fjärrhjälp och chattrum
  • Autokorrigerande återkoppling från 3D-mätanordningar
  • Verktygsredigerare för programmering av komplexa detaljer
  • Simuleringsverktyg för att underlätta konfigurering av detaljer
  • Programkörning i slow motion

Kontakta oss

Vill du veta mer om Numalliance, de maskiner som vi erbjuder eller vilken som passar dig, din situation och ditt behov? Kontakta oss så hjälper vi dig med rådgivning och support!

Mats Göthberg
Försäljning standardmaskiner Mats Göthberg +46 (0)371-58 37 06 mats.gothberg@axelentengineering.se