Thumb image tillverkning

Numeriska kontroller & positioneringssystem

JEAN PERROT designar, tillverkar och levererar standard- eller specialmaskiner och helhetslösningar dedikerade till plåtbearbetningsindustrin: kantpressar, robotiserade celler, gradsaxar och valsar. Vi tillhandahåller CNC styrda gradsaxar, utrustade med de senaste numeriska styrningsenheterna. Det möjliggör optimering av din produktivitet och förenklar operatörens arbete samtidigt som deras säkerhet säkerställs.

Standardutrustning
LCD-skärm
Kontroll av anslag fram och bak
Indragningsfunktion
Kontroll av klippvinkel och gap
Begränsning av slaglängd
Kraftkontroll
Axelstyrning
Mätning av plåttjocklek
Lagringskapacitet upp till 100 olika program

Denna avancerade skärmaskin är utformad för att möta de högsta kraven inom metallbearbetning, med en rad sofistikerade funktioner som säkerställer både precision och effektivitet. Maskinen är utrustad med en lättanvänd LCD-skärm som ger operatören full kontroll och översikt över maskinens inställningar och driftstatus. Detta inkluderar kontroll av anslag fram och bak, vilket garanterar exakta skärlängder och optimal bearbetning av material.

En av de mest framstående egenskaperna är maskinens förmåga att justera klippvinkeln och gapet, vilket möjliggör anpassning till olika typer av material och tjocklekar. Denna funktionalitet är avgörande för att uppnå optimala skärresultat utan materialspill eller skador på arbetsstycket. Dessutom erbjuder maskinen en indragningsfunktion som är särskilt värdefull för att hantera känsliga eller tunna material, och säkerställer att varje snitt blir rent och exakt.

För att ytterligare förbättra precisionen är maskinen utrustad med avancerad kraftkontroll och axelstyrning, vilket ger möjlighet till finjustering av skärkraften baserat på plåttjocklek som mäts av maskinens inbyggda sensorer. Denna funktion minimerar risken för fel och skador under skärprocessen.

Maskinen har även en omfattande lagringskapacitet, med möjlighet att spara upp till 100 olika program. Detta är idealiskt för verkstäder som arbetar med varierande produktionskrav och behöver snabbt växla mellan olika jobb utan tidskrävande omställningar.

Kontakta oss

Vill du veta mer om Jean-Perrot, de maskiner som vi erbjuder eller vilken som passar dig, din situation och ditt behov? Kontakta oss så hjälper vi dig med rådgivning och support!

Jens Vesterlund
Försäljning standardmaskiner Jens Vesterlund +46 (0)371-58 37 04 jens.vesterlund@axelentengineering.se