Numatube 80

100% elektrisk rörbockningsmaskin, idealisk för avgasrör.

Egenskaper
Från 1 till 3.2x.08″ / 25 till 80×2 mm
Bock i bock sekvenser för rör
Helt elektrisk rörbockningsmaskin
Automatiserat system för snabbt verktygsbyte
19 tillgängliga platser i den automatiserade verktygshållaren
Integrerat system för att klippa rören
Enkel integration i automatisk cell

Denna helt elektriska rörbockningsmaskin är utformad för att effektivt hantera rör från 25 till 80 mm i diameter med en väggtjocklek upp till 2 mm. Maskinen är särskilt lämplig för avancerade tillämpningar där precision och återkommande bock i bock-sekvenser krävs. Med dess automatiserade system för snabbt verktygsbyte och 19 tillgängliga platser i den automatiserade verktygshållaren, erbjuder maskinen en hög grad av flexibilitet och effektivitet i produktionen.

En integrerad klippfunktion förbättrar vidare produktionsflödet genom att tillåta rörklippning direkt i maskinen, vilket minimerar behovet av ytterligare utrustning. Maskinen är även designad för enkel integration i automatiska celler, vilket gör det möjligt för företag att enkelt skalera upp sin produktionskapacitet.

Maskinens användargränssnitt är redo för Industri 4.0, vilket innebär avancerade anslutningsmöjligheter och optimerad datahantering. Med ett flerspråkigt dialog- och programmeringsgränssnitt på en 19-tums pekskärm, Touch & Form-programmeringsmjukvara och ytterligare I/O-möjligheter, underlättas programmering och hantering av maskinen avsevärt. Internetanslutningen möjliggör också fjärruppkoppling, vilket förenklar både underhåll och uppdateringar

HMI

  • Redo för industri 4.0
  • Flera språk i dialog- och programmeringsgränssnitt på en 19-tums pekskärm
  • Ytterligare I/O tillgängligt
  • Användarvänlig programmeringsmjukvara med simulering – Touch & Form
  • Internetanslutning: uppkoppling av maskin

Kontakta oss

Vill du veta mer om Numalliance, de maskiner som vi erbjuder eller vilken som passar dig, din situation och ditt behov? Kontakta oss så hjälper vi dig med rådgivning och support!

Mats Göthberg
Försäljning standardmaskiner Mats Göthberg +46 (0)371-58 37 06 mats.gothberg@axelentengineering.se