MCS 05

Högpresterande maskinsystem med två bearbetningsytor för massproduktion av stora stansade och formade delar och delmontage.

Egenskaper
Hög produktionstakt upp till 500 st/min.
Gemensam radial och linjär produktion av delar och enkla delmontage på samma maskin
Hög prestandanivå för alla standardmoduler och flexibla systemmoduler
Dynamisk matningsenhet för kortaste matningstider
Stor öppning i mitten för tvärtransport från yta A till yta B eller tvärtom
Enkel och säker drift med VariControl VC 1

Maskinen är utformad för att uppnå hög produktionstakt på upp till 500 enheter per minut, vilket gör den till en idealisk lösning för industrier som kräver snabb och effektiv produktion. Genom att integrera både radial och linjär produktion på samma maskin, maximeras den ekonomiska effektiviteten. Detta system möjliggör samtidig produktion av både enskilda komponenter och enkla delmontage, vilket effektiviserar produktionsprocessen och minskar behovet av ytterligare utrustning.

Maskinen är utrustad med högpresterande standardmoduler samt flexibla systemmoduler, vilket ger en hög prestandanivå oavsett produktionskrav. Den dynamiska matningsenheten är optimerad för att erbjuda de kortaste matningstiderna, vilket bidrar till maskinens höga effektivitet och snabbhet.

En stor öppning i maskinens mitt möjliggör tvärtransport av material mellan yta A och yta B, vilket underlättar en mångsidig och smidig hantering av olika material och komponenter under produktionsflödet. Driften av maskinen är både enkel och säker, tack vare det användarvänliga styrsystemet VariControl VC 1. Detta system ger operatörerna full kontroll över maskinens funktioner och säkerställer en tillförlitlig och stabil drift. Maskinens design och teknologi gör den till en oumbärlig resurs för tillverkningsindustrier som strävar efter maximal produktivitet och effektivitet.

Kontakta oss

Vill du veta mer om Bihler, de maskiner vi erbjuder eller vilken som passar dig, din situation och ditt behov? Kontakta oss så hjälper vi dig med rådgivning och support!

Mats Göthberg
Försäljning standardmaskiner Mats Göthberg +46 (0)371-58 37 06 mats.gothberg@axelentengineering.se