Maneo från Jean Perrot

Maneo/e-Maneo Premium LCS

Precision, hastighet, flexibilitet och stor användarvänlighet: MANEO Premium kantpressar utmärker sig med sin anpassade design, dess modularitet och kvaliteten på dess komponenter och tillverkning. Hydraulisk kanptress (Maneo) alternativt servodriven kantpress (e-Maneo) och med längder från 2-6 meter och tonnage 75-320 ton. Med LCS - lasersystemet för att mäta och kontrollera bockningsvinkeln i realtid -, låter MANEO/e-maneo Premium LCS dig optimera dina prestanda genom självkontroll och automatisering av produktionen. Detta LCS-system möjliggör hög precision och toppkvalitet på bockningen samtidigt som kostnaderna för inställningar och provdetaljer kan undvikas.

Egenskaper Maneo/e-Maneo:
Balkhastighet upp till 280 mm/s
Bockhastighet upp till 20 mm/s
Manuellt eller hydrauliskt självjusterande stansfäste (WILA-typ) med frontlastning
Hydraulisk självlåsning av verktyg
Mekanisk eller hydraulisk dynamisk bombering upp till 800 t / m kapacitet
Bakre anslag upp till 6 axlar
Stödarmar
Motoriserad bockhjälp för stöd vid större detaljer
CNC Numerisk styrenhet DELEM DA 69 touch 2D och 3D
CNC Numerisk styrenhet DELEM DA 69 touch 3D med offline mjukvara
Import av 3D & dxf-filer
CAD & CAM mjukvaror
Senaste ”Lazersafe” skyddssystem för operatören för säker höghastighetsproduktion
Laserlinje för "bockning genom märkning" (bockning utan bakanslag)
LCS mätning av bockvinkel

Denna toppmoderna kantpress är utrustad med avancerad teknik för att maximera effektivitet och precision i bockningsprocesser. Maskinen kan nå en imponerande balkhastighet på upp till 280 mm/s och en bockhastighet på upp till 20 mm/s, vilket gör den till en av de snabbaste på marknaden. För att ytterligare effektivisera arbetsflödet är den försedd med antingen manuellt eller hydrauliskt självjusterande stansfäste av WILA-typ med frontlastning, vilket underlättar snabba och smidiga verktygsbyten.

Verktygen säkras med ett hydrauliskt självlåsningssystem, och för att anpassa sig till olika material och krav på precision, erbjuder maskinen även mekanisk eller hydraulisk dynamisk bombering med en kapacitet på upp till 800 ton/meter. Med bakre anslag som kan konfigureras med upp till sex axlar och motoriserade bockhjälpmedel, underlättas hanteringen av större detaljer avsevärt.

Maskinens styrning hanteras av en CNC Numerisk styrenhet från DELEM DA 69 touch, tillgänglig i både 2D- och 3D-versioner, vilka stöder import av 3D & DXF-filer samt integration med CAD & CAM mjukvaror för en sömlös design till produktion. Operatörens säkerhet garanteras med det senaste ”Lazersafe” skyddssystemet, vilket möjliggör säker höghastighetsproduktion. Dessutom erbjuder maskinen en unik laserlinjefunktion för ”bockning genom märkning”, vilket möjliggör precisionsbockning utan användning av bakanslag, och LCS-mätning av bockvinkeln säkerställer att varje bock är perfekt.

E-MANEO från Jean Perrot Maneo från Jean Perrot
Maneo från Jean Perrot

Kontakta oss

Vill du veta mer om Jean-Perrot, de maskiner som vi erbjuder eller vilken som passar dig, din situation och ditt behov? Kontakta oss så hjälper vi dig med rådgivning och support!

Jens Vesterlund
Försäljning standardmaskiner Jens Vesterlund +46 (0)371-58 37 04 jens.vesterlund@axelentengineering.se