GRM80 E radial from Bihler

GRM 80E

Universellt, kraftfullt maskinsystem för massproduktion av större stansade och formade detaljer

Egenskaper
Höga produktionshastigheter på upp till 250 st/min
Perfekt designad för radiala och linjära bearbetningskoncept
Stabil 300 kN tvåpunkts excenterpress med stor installationskapacitet
Stor central öppning för variabla centrala dornrörelser
Omfattande styr- och övervakningsfunktioner
Lättanvänd VC 1E-kontroll med 15" pekskärm

Denna högpresterande maskin är särskilt utformad för att hantera krävande tillverkningsuppgifter med en imponerande produktionshastighet på upp till 250 enheter per minut. Dess design är optimalt anpassad för både radiala och linjära bearbetningskoncept, vilket gör den mångsidig och lämplig för en rad olika industriella tillämpningar.

Maskinen är utrustad med en kraftfull 300 kN tvåpunkts excenterpress som erbjuder stor installationskapacitet, vilket möjliggör hantering av stora och komplexa verktyg. Denna robusta presskonstruktion säkerställer hög precision och tillförlitlighet under bearbetningsprocessen. En stor central öppning i maskinens design tillåter variabla centrala dornrörelser, vilket ökar flexibiliteten och möjliggör komplexa bearbetningsmönster.

För att underlätta kontroll och övervakning av produktionsprocesserna är maskinen utrustad med omfattande styr- och övervakningsfunktioner. Användarvänligheten förstärks ytterligare genom VC 1E-kontrollsystemet som kommer med en 15-tums pekskärm. Detta intuitiva gränssnitt gör det enkelt för operatörerna att justera inställningar, övervaka pågående processer och ingripa vid behov, vilket maximerar effektiviteten och minimerar produktionsavbrott.

Kontakta oss

Vill du veta mer om Bihler, de maskiner som vi erbjuder eller vilken som passar dig, din situation och ditt behov? Kontakta oss så hjälper vi dig med rådgivning och support!

Mats Göthberg
Försäljning standardmaskiner Mats Göthberg +46 (0)371-58 37 06 mats.gothberg@axelentengineering.se