Elektrisk press

Denna elektriska press, med upp till 200 tons kapacitet, kombinerar hög effektivitet och precision med användarvänlig teknologi och lågt underhåll. Perfekt för integrering i automatiska system, erbjuder den en ren, tyst och energieffektiv drift för ett brett spektrum av tillämpningar.

Egenskaper
Pressteknik: elektrisk axel med hög effektivitet, hastighet, noggrannhet och dynamisk rörelse
Kompakt och enkel integrering i automatisk cell
Flerspråkig dialog och programmeringsgränssnitt på en 12'' pekskärm
Multifunktionell kontrollpanel
Säkerhetsbromsar
Fullt tonnage under hela slaglängden
Effektkontroll i realtid
Integrerade verktyg för drift
Assistans för fjärrstyrning
Användarvänlig programmeringsprogramvara - skynet
Förebyggande underhåll - effektmätningar i realtid

Denna elektriska press representerar den nya generationen inom pressmaskiner och erbjuder en kraftfull lösning med upp till 200 tons presskraft, vilket möjliggör samma typer av applikationer som traditionellt utförs med hydrauliska pressar. Maskinen är designad för hög effektivitet, snabbhet, precision och dynamisk rörelse tack vare dess elektriska axelteknologi.

Den kompakta designen gör det enkelt att integrera pressen i automatiska celler. Den är utrustad med en 12-tums pekskärm med flerspråkigt programmeringsgränssnitt, vilket förenklar interaktionen och gör den användarvänlig. Pressen inkluderar även ett multifunktionellt kontrollpanel, säkerhetsbromsar, och möjlighet till full tonnage genom hela slaget.

En viktig egenskap är den realtidskontroll av ansträngning som erbjuds, tillsammans med integrerade verktyg för operationer och fjärrstyrningsassistans. Dessutom bidrar den egenutvecklade programmeringsmjukvaran Skynet och prediktivt underhåll baserat på realtidsmätningar av ansträngningar till att förbättra tillförlitligheten och minska underhållsbehovet.

Fördelarna med denna elektriska press inkluderar ren och tyst drift, energibesparingar, hög noggrannhet och upprepbarhet, kontrollerad formningshastighet och position, samt lågt underhåll vilket ger full kontroll över hela hastighetsomfånget.

Fördelar

  • Ren och tyst drift
  • Energibesparingar
  • Hög noggrannhet och repeterbarhet
  • Variabel kinematik
  • Kontrollerad formningshastighet och position
  • Lågt underhåll
  • Full kontroll över hela hastighetsområdet

Kontakta oss

Vill du veta mer om Numalliance, de maskiner som vi erbjuder eller vilken som passar dig, din situation och ditt behov? Kontakta oss så hjälper vi dig med rådgivning och support!

Jens Vesterlund
Försäljning standardmaskiner Jens Vesterlund +46 (0)371-58 37 04 jens.vesterlund@axelentengineering.se