BZ 1

Kraftfulla, flexibelt applicerbara tillverkningssystem för högre formningskapacitet och större banddimensioner.

Egenskaper
Perfekt anpassning för individuella kundlösningar enligt Bihlers moduldesign
Höga produktionshastigheter upp till 150 st/min
Öppet maskinkoncept garanterar enkel åtkomst för snabbt och enkelt verktygsbyte samt verktygsunderhåll
Enkel integrering av alla Bihlers nyckelteknologier (svetsning, gängning, skruvinsättning etc.)
Enkel och säker användning med VariControl VC 1

Denna maskin från Bihler är utformad med en öppen och modulär struktur, vilket gör den idealisk för individuella kundanpassningar. Den erbjuder en perfekt lösning för en mängd olika produktionsbehov, tack vare dess förmåga att integrera Bihlers nyckelteknologier såsom svetsning, gängning och skruvinsättning. Denna flexibilitet gör det möjligt för användare att anpassa maskinen till specifika tillverkningskrav och effektivt hantera en mångfald av produktionsprocesser.

Med höga produktionshastigheter på upp till 150 enheter per minut, möjliggör maskinen snabb och effektiv produktion, vilket maximerar genomströmningen och minimerar driftstopp. Den öppna designen garanterar enkel åtkomst till alla delar av maskinen, vilket förenklar både snabba verktygsbyten och kontinuerligt underhåll. Denna tillgänglighet bidrar till att minska ställtiderna och öka den totala produktionskapaciteten.

För att ge en enkel och säker användning är maskinen utrustad med VariControl VC 1, ett användarvänligt styrsystem som underlättar både programmering och drift. Styrsystemet stödjer effektiv hantering och övervakning av produktionsprocessen, vilket ger användarna kontroll och insyn i realtid.

Kontakta oss

Vill du veta mer om Bihler, de maskiner vi erbjuder eller vilken som passar dig, din situation och ditt behov? Kontakta oss så hjälper vi dig med rådgivning och support!

Mats Göthberg
Försäljning standardmaskiner Mats Göthberg +46 (0)371-58 37 06 mats.gothberg@axelentengineering.se