Bimeric Modular

Modulärt, standardiserat servoproduktions- och monteringssystem för högeffektiv komponent- och monteringstillverkning.

Egenskaper
Standardiserade, förmonterade processmoduler för matning, stansning och formning
Tomma platser för vidarebearbetningsmoduler och enskilda enheter
Full kompatibilitet med enhetligt utformade linjära verktyg: upp till 70 % standardverktygsdelar
Snabb och 100 % reproducerbar installation av verktygsmoduler
Designad för små och medelstora batchstorlekar och stora varianter
Flexibelt skalbart för framtida uppgifter

Denna högteknologiska maskin är utvecklad för att effektivisera tillverkningsprocesser genom att använda standardiserade, förmonterade processmoduler för matning, stansning och formning. Med en design anpassad för 80 mm bandbredd, möjliggör maskinen effektiv hantering av material och komponenter. Tomma platser finns tillgängliga för integrering av ytterligare vidarebearbetningsmoduler och enskilda enheter, vilket ger flexibilitet och anpassningsförmåga för olika produktionskrav.

Maskinen är fullt kompatibel med enhetligt utformade linjära verktyg, där upp till 70% av verktygsdelarna är standardiserade. Detta underlättar inte bara underhåll och byte av delar utan bidrar även till kostnadseffektivitet och minskar behovet av specialtillverkade komponenter. Installationen av verktygsmoduler är både mycket snabb och 100% reproducerbar, vilket säkerställer konsekvent hög kvalitet och minimalt tidsåtgång vid verktygsbyten.

Designen är optimal för små och medelstora batchstorlekar samt för produktion med stor variation, vilket gör maskinen idealisk för företag som behöver anpassa sin produktion efter marknadens skiftande krav. Dessutom är systemet flexibelt skalbart, vilket gör det möjligt att enkelt uppgradera och anpassa maskinen för framtida tillverkningsuppgifter och teknologiska framsteg.

Kontakta oss

Vill du veta mer om Bihler, de maskiner vi erbjuder eller vilken som passar dig, din situation och ditt behov? Kontakta oss så hjälper vi dig med rådgivning och support!

Mats Göthberg
Försäljning standardmaskiner Mats Göthberg +46 (0)371-58 37 06 mats.gothberg@axelentengineering.se