Automatisk bockcell med robot

JEAN PERROT bygger skräddarsydda lösningar för att möta varje kunds specifika behov. Våra automatiserade bockceller består av kantpressen MANEO/e-MANEO Premium LCS (enkel, tandem eller tridemläge), robotar (fasta eller på åkbana), tillbehör och ytterligare moduler enligt kundens behov.

Baserat på dina behov erbjuder vi dig: Nyckelfärdiga lösningar
Automatiserad och robotiserad bockcell
Komplett integration av robotlösningar
E Cobot Bend™, kollaborativ bockcell
"Allt i ett"-lösningar: kompletterande teknologiska bidrag
Automatisering av din logistik och dina flöden
Grundlig analys av dina behov och djup förståelse för dem
Robotiserad inspektionsstation
Förenkling av repetitiv hantering
Förbättrade arbetsförhållanden

De nyckelfärdiga lösningarna är specialdesignade för att effektivisera och automatisera industriella processer genom en omfattande integration av robotteknik. Jean-Perrot erbjuder ”Allt i ett”-lösningar som innefattar både utveckling och genomförande av kompletterande teknologiska system anpassade specifikt för dina operativa behov. Tillvägagångssättet baseras på en grundlig analys av dina krav och en djupgående förståelse för din verksamhet för att säkerställa att lösningarna möter dina förväntningar.

Beroende på dina specifika behov kan erbjudandet inkludera en helautomatiserad och robotiserad bockcell, som optimerar bockningsprocesser och minimerar manuell intervention. För de som söker en mer interaktiv lösning finns E Cobot Bend™, en kollaborativ bockcell där människor och robotar arbetar sida vid sida för att öka flexibiliteten och produktiviteten.

Förutom produktionsautomatisering, fokuserar Jean-Perrot också på att förbättra logistik och materialflöden genom automatisering av dessa processer. Detta inkluderar implementering av robotiserade inspektionsstationer och förenkling av repetitiv hantering, vilket bidrar till effektivare arbetsflöden och minskad fysisk belastning på anställda.

Kontakta oss

Vill du veta mer om Jean-Perrot, de maskiner som vi erbjuder eller vilken som passar dig, din situation och ditt behov? Kontakta oss så hjälper vi dig med rådgivning och support!

Jens Vesterlund
Försäljning standardmaskiner Jens Vesterlund +46 (0)371-58 37 04 jens.vesterlund@axelentengineering.se