Standardmaskiner

Vi har förmånen att vara återförsäljare av maskiner från våra partners Bihler, Nidec-Minster och Numalliance och representerar dessa märken i Skandinavien.

Bihler standardmaskin

Tjänster Standardmaskiner

Vi har förmånen att vara återförsäljare av maskiner från våra partners Bihler, Nidec-Minster och Numalliance och representerar dessa märken i Skandinavien. Vi erbjuder teknisk rådgivning / support inom maskinförsäljning och service av:

  • Höghastighetsbearbetningsmaskiner för band och tråd
  • Automatiska monteringsmaskiner
  • Trådbocknings / trådbearbetningsmaskiner
  • Fjädertillverkningsmaskiner
  • Pressar
  • Bandbocknings / bandbearbetningsmaskiner
  • Rörbocknings / rörbearbetningmaskiner

Den 15 februari 2019 fattades beslut att Axelent Industriteknik AB successivt övertar BEP Teknik ABs agenturer. Övertagandet skedde stegvis under 2019-2020. BEP Teknik fokuserar på försäljning av kvalitetsmaskiner inom områdena tråd, rör, band, plåt och automatisk montering.

Mats Göthberg
Försäljning standardmaskiner Mats Göthberg +46 (0)371-58 37 06 mats.gothberg@axelentengineering.se
Jens Vesterlund
Försäljning standardmaskiner Jens Vesterlund +46 (0)371-58 37 04 jens.vesterlund@axelentengineering.se
Bihler

Maskinleverantör Bihler

Bihler är ett välrenommerat globalt företag som specialiserar sig på innovativa tillverkningslösningar för olika branscher. Med en rik historia som sträcker sig över flera decennier har Bihler etablerat sig som en betrodd partner för företag som söker avancerad automatisering, precisionsteknik och högkvalitativa produktionsprocesser. Bihler är en världsledande systemleverantör för stansning och formning, svets- och monteringsteknik.

 

Bihler-maskiner är välkända för sin precision, tillförlitlighet och förmåga att hantera komplexa produktionsuppgifter med lätthet. Kärnan i Bihlers expertis ligger i deras unika Bihler-teknik, en banbrytande metod som integrerar mekanisk, elektrisk och programvaruutveckling.

 

 

Standardmaskin Nidec Minster

Maskinleverantör Nidec

Nidec Press & Automation är en division inom Nidec Corporation och är specialiserad på att erbjuda avancerade lösningar för automatpressning till metallformningsindustrin. I deras erbjudande ingår:

 

  • Pressautomatiseringssystem
  • Högpresterande servopressar
  • Kontroll- och mjukvarulösningar

 

Numalliance

Maskinleverantör Numalliance

Numalliance är en ledande global leverantör av högprecisionssmaskiner och integrerade lösningar för tråd- och rörindustrin. Deras produktportfölj inkluderar CNC-trådböjningsmaskiner, rörbockningsmaskiner och laserskärsystem, alla utformade för att uppfylla de högsta standarderna för precision och effektivitet. Numalliances maskiner är kända för sin mångsidighet, tillförlitlighet och avancerade automationsförmågor, vilket möjliggör komplexa och exakta tråd- och rörformningsoperationer.