Lär känna Markus Nyström, automationstekniker hos oss - Axelent Engineering

Lär känna Markus Nyström, automationstekniker hos oss

”Vill man utvecklas är det en väldigt bra miljö att vistas i med tanke på all den teknik vi får jobba med. Sen är det en bra och stabil organisation, det är många som har arbetat här länge och det tycker jag säger en del.”
Automation

Vem är du? Berätta lite om dig själv

Mitt namn är Markus Nyström, 27 år gammal och bosatt i Gislaved. Började karriären som konstruktör men har de senaste åren fasats över till att jobba enbart som automationstekniker.

 

Vad gör du helst på fritiden?

Spelar fotboll i Gislaveds IS, så majoriteten av fritiden spenderas på planen. Ibland kan man även klämma in golf, tennis och padel lite sporadiskt. Annars är det mycket tid som spenderas med familj och vänner.

 

Vad jobbar du med på Axelent Engineering och hur länge har du varit här?

Jag började i januari 2022 och arbetar idag som automationstekniker.

Markus Nyström

Vad får dig att trivas på ditt jobb?

Det är flera delar egentligen, dels är det att man får jobba med likasinnade som sitter på väldigt mycket kunskap. Men främst är det en väldigt familjär stämning.

 

Vilka delar tycker du är roligast med ditt yrke?

Skulle säga när man börjar driftsätta en maskin och saker och ting börjar röra på sig. Samt att man får åka runt till många olika företag och hjälpa till, kul att få träffa nya människor!

 

Vad är det bästa med Axelent Engineering som arbetsplats?

Det är helheten egentligen, vill man utvecklas är det en väldigt bra miljö att vistas i med tanke på all den teknik vi får jobba med. Sen är det en bra och stabil organisation, det är många som har arbetat här länge och det tycker jag säger en del.