Välkomna tillbaka till Axelent Engineering! - Axelent Engineering

Välkomna tillbaka till Axelent Engineering!

Vi hälsar Emil, Christoffer och Rickard välkomna tillbaka till oss

På Axelent Engineering har vi en bredd av spännande yrkesroller under samma tak. Särskilt glada är vi när personer som varit och jobbat hos oss tidigare väljer att återvända till oss. Efter sommaren 2022 kom Christoffer Törnberg (automationsingenjör), Emil Axelsson (konstruktör) och Rickard Virtanen (CNC-operatör) tillbaka till Axelent Engineering vilket vi är mycket glada för. Välkomna tillbaka till oss!

Emil Axelsson

Lär känna Emil Axelsson, konstruktör

Vad gör en konstruktör hos Axelent Engineering?

Mitt jobb här på Axelent Engineering är maskinkonstruktör/projektledare. I arbetet designar/konstruerar jag specialmaskiner samt leder projekten framåt tillsammans med projektgruppen. Mina huvudsakliga arbetsuppgifter är konstruktion, kalkyl, tidsplan, komponentinköp, projektmöten samt dokumentation.

Vad gjorde att du valde att söka dig tillbaka?

Anledningen till att jag sökte mig tillbaka är utmaningarna i att konstruera specialmaskiner, och att varje konstruktion är unik.

Christoffer Törnberg

Lär känna Christoffer Törnberg, automationsingenjör

Vad gör en automationsingenjör hos Axelent Engineering?

Jag jobbar främst med elektrisk konstruktion av styrsystemen till våra maskiner samt programmering av både PLC och robotar. Arbetet sker främst i projektform där man får vara med och skapa nya maskiner utifrån kundernas specifika önskemål.

Varför valde du att söka dig tillbaka?

Jag gillar att utvecklas personligt inom mitt arbete. Axelent Engineering tillfredsställer detta genom stora och avancerade maskinprojekt där man får vara delaktig i hela processen. Man får ta eget ansvar och det känns som att man har en stor och bra organisation i ryggen.

Rickard Virtanen

Lär känna Rickard Virtanen, CNC-operatör

Vad gör en CNC-operatör hos Axelent Engineering?

Jag tillverkar detaljer i alla möjliga material, allt från stora till små detaljer. Maskinen som jag arbetar med klarar 2500 långt och 840 brett i samma uppspänning.

Varför valde du att söka dig tillbaka?

Min chef Jimmy skickade ett sms och frågade om jag var intresserad av att komma tillbaka, och dagen efter skrev jag på. Jag valde att komma tillbaka för att det är bra arbetskamrater, varierande uppgifter, ett gött gäng helt enkelt, med högt i tak!