Stans- och bockmaskin till EWES AB i Bredaryd  - Axelent Engineering

Stans- och bockmaskin till EWES AB i Bredaryd 

Under hösten har vi glädjen att få leverera en GRM-NC maskin från Otto Bihler Maschinenfabrik till EWES AB. Denna servostyrda maskin kan producera stansade delar, formade delar, tråddelar samt komponenter med betydligt snabbare produktivitet och flexibilitet än traditionella mekaniska maskiner.

 

Det är företaget Bihler i Tyskland som producerar maskinen där Axelent Engineering sedan 2019 är återförsäljare till den nordiska marknaden.

”Vårt fantastiska EWES-team är mycket glada över denna investering och känner oss väldigt trygga med support från Bihler och Axelent Engineering. EWES har som strategiskt mål att ha norra Europas modernaste maskinpark av fjäder- och bock/stansmaskiner och detta är en investering i linje med detta”, säger Anton Svensson, VD på Ewes.

 

”Från Axelent Engineering och Bihlers sida känner vi en stor glädje att kunna vara en del av EWES utveckling och framgångar, säger Mats Göthberg på Axelent Engineering”

 

Bilden är tagen när vi var och besökte Bihlers fabrik i Füssen innan sommaren. Från vänster: Peter Josefsson EWES, Anton Svensson EWES, Pierre Andersson EWES, Mats Göthberg AXELENT, Rudolf Anzenhofer BIHLER.