Tulip- Robotstyrd rörbockning

I kombination med en integrerad robot möjliggör Tulip 19 bockning av de mest komplexa rörkonstruktioner.

Egenskaper
Från .63″ till .75x.08″ / 15,8 till 19,05×2 mm
Helt elektrisk rörbockningsmaskin
Bockning av hybridrör med tillbehör monterade
Automatisk in- och urladdning
Producerar både korta och långa rör
Patenterad design
Bockning i två nivåer
Bockning i båda riktningarna (medurs och moturs)
Enkel och kompakt maskin
Kopplad till en integrerad robot
Möjliggör bockning av de mest komplexa rörkonstruktioner
Sekundära operationer kan integreras
Snabbt verktygsbyte

Denna helt elektriska rörbockningsmaskin representerar den senaste teknologin för bearbetning av rör från 15,8 mm till 19,05 mm i diameter med en väggtjocklek på upp till 2 mm. Maskinen är utformad för att effektivt hantera både korta och långa hybridrör, inklusive de med förmonterade tillbehör, vilket gör den extremt mångsidig och lämplig för en rad industriella tillämpningar.

Med sin patenterade design erbjuder maskinen unika funktioner som bockning i två nivåer och möjligheten att bocka i både medurs och moturs riktningar. Denna flexibilitet är avgörande för tillverkning av komplexa rörkonstruktioner. Maskinens kompakthet kombinerat med automatisk in- och urladdning samt integration med en robot ökar dess produktivitet och minskar arbetsbelastningen.

En särskilt framstående egenskap är möjligheten att integrera sekundära operationer direkt i bearbetningsflödet, vilket möjliggör en smidig och effektiv produktionslinje. Snabbt verktygsbyte ytterligare förstärker maskinens effektivitet genom att minimera driftstopp.

För att underlätta hantering och öka användarvänligheten är maskinen utrustad med en industriell PC-baserad mjukvara, Touch & Form, som stöder flerspråkigt dialog- och programmeringsgränssnitt på en pekskärm. Hjälpfunktioner och tillgänglighet av in/utgångar gör det enkelt att styra externa enheter. Internetanslutning säkerställer fjärruppkoppling, vilket möjliggör enkel övervakning och underhåll av maskinen från andra platser.

HMI

  • Industriell PC-baserad mjukvara Touch & Form
  • Flera språk i dialog- och programmeringsgränssnitt på en pekskärm
  • Hjälpfunktioner och tillgänglighet av in/utgångar för styrning av externa enheter
  • Internetanslutning: uppkoppling av maskin

Kontakta oss

Vill du veta mer om Numalliance, de maskiner som vi erbjuder eller vilken som passar dig, din situation och ditt behov? Kontakta oss så hjälper vi dig med rådgivning och support!

Mats Göthberg
Försäljning standardmaskiner Mats Göthberg +46 (0)371-58 37 06 mats.gothberg@axelentengineering.se