Tillbehör och tillval

Som leverantör av kantpressar och helhetslösningar dedikerade till plåtbearbetningsindustrin erbjuder JEAN PERROT tillbehör och tillval för att kunna leverera nyckelfärdiga bockmaskiner.

Valbara tillbehör
Hanteringsutrustning: Automatiska eller halvautomatiska lyftanordningar för lastning och lossning (sugkoppar eller magneter)
Motoriserad lyftanordning direkt monterad på maskinen
TOOLBOX modulärt verktygsförvaringssystem samt hjälp för att kraftigt reducera ställtider
Fram och bakanslag upp till 12 axlar
Dynamisk bombering där justeringar görs i realtid (800 ton/meter)
Transportband (in-/utlast)
Industrirobotar upp till 2 ton
Kullagerbord
System för borttagning av färdiga detaljer
Stödarmar och motordriven bockhjälp
Bockbord
Mätspårbarhet med rapporter (kompatibel med LCS-systemet)

Denna avancerade bearbetningsstation är designad för att maximera effektiviteten i industriella miljöer med höga krav på produktivitet och precision. Maskinen är utrustad med motoriserade lyftanordningar, direkt monterade för att underlätta smidig lastning och lossning av material. Dessa lyftanordningar, som kan vara antingen automatiska eller halvautomatiska, använder sugkoppar eller magneter för att säkra och transportera material säkert och effektivt.

Ett av de mest framstående inslagen är TOOLBOX, ett modulärt verktygsförvaringssystem som dramatiskt reducerar ställtider genom att organisera och förenkla verktygsbyten. Denna funktion är kombinerad med stödarmar och motordriven bockhjälp, vilket ytterligare optimerar arbetsflödet och minimerar manuell hantering.

Systemet inkluderar också en dynamisk bomberingsfunktion, som gör justeringar i realtid för att hantera upp till 800 ton/meter, vilket säkerställer optimal bockningsprecision under alla arbetsförhållanden. Bockbordet är utrustat med upp till 12 axlar för fram och bakanslag, vilket ger användaren fullständig kontroll över komplexa bockningsoperationer.

Integrerade transportband för in- och utlastning, tillsammans med industrirobotar med en kapacitet på upp till 2 ton, automatiserar materialflödet och effektiviserar produktionslinjen. Kullagerbord och ett sofistikerat system för borttagning av färdiga detaljer säkerställer att bearbetade komponenter hanteras varsamt och effektivt.

Mätspårbarhet med detaljerade rapporter är ytterligare en nyckelfunktion, kompatibel med LCS-systemet, vilket ger insikter och kvalitetskontroll på en helt ny nivå. Genom att dokumentera varje steg i bearbetningsprocessen garanterar systemet högsta möjliga kvalitet och effektivitet i tillverkningen.

Kontakta oss

Vill du veta mer om Jean-Perrot, de maskiner som vi erbjuder eller vilken som passar dig, din situation och ditt behov? Kontakta oss så hjälper vi dig med rådgivning och support!

Jens Vesterlund
Försäljning standardmaskiner Jens Vesterlund +46 (0)371-58 37 04 jens.vesterlund@axelentengineering.se