Thumb image tillverkning

Tillbehör och tillval

Industriella gradsaxar dedikerade till klippning av plåt utgör en viktig del av JEAN PERROT’s verksamhet. För att komplettera denna produktlinje har vi utvecklat ett bakre bandtransportörssystem med retur till framsidan som förenklar operatörens uppgifter samtidigt som prestandan för våra saxmaskiner optimeras. Den bakre bandtransportören (enkel eller flera) förenklar klipprocessen.

Funktion
Bibehåller plåtmaterial under positioneringssteget
Stöder plåtmaterial under klippsteget
Förvaring av plåtmaterial
Förflyttning av plåtmaterial mot maskinens fram- eller baksida
Förflyttning av skrot till behållare
Två sätt att ställa in bandtransportörens driftegenskaper: tid eller hastighet

Detta system är utformat för att hantera plåtmaterial effektivt genom hela bearbetningsprocessen, från positionering till det slutliga klippsteget. Systemet stöder aktivt plåtmaterialet under klippningen, vilket säkerställer stabilitet och precision i varje snitt. För att optimera arbetsflödet innehåller maskinen system för både förvaring och förflyttning av plåtmaterial, vilket möjliggör en smidig transport av materialet antingen mot maskinens fram- eller baksida beroende på produktionskraven.

Efter bearbetningen hanterar maskinen även effektivt restmaterial genom att automatiskt förflytta skrot till dedikerade behållare, vilket minimerar manuellt arbete och underhåller en ren och organiserad arbetsmiljö. Användarna kan anpassa bandtransportörens driftegenskaper baserat på tid eller hastighet, vilket ger flexibilitet att justera maskinens prestanda efter specifika produktionsbehov. Denna funktionalitet gör maskinen till en värdefull tillgång i moderna tillverkningslinjer, där effektivitet och precision är avgörande för framgång.

Kontakta oss

Vill du veta mer om Jean-Perrot, de maskiner som vi erbjuder eller vilken som passar dig, din situation och ditt behov? Kontakta oss så hjälper vi dig med rådgivning och support!

Jens Vesterlund
Försäljning standardmaskiner Jens Vesterlund +46 (0)371-58 37 04 jens.vesterlund@axelentengineering.se