Specialmaskiner och produktionsceller – Numacell

Denna högteknologiska och helt automatiserade produktionscell för bearbetning av både tråd och rör är optimal för stora volymer och kombinerar bockning med kompletterande operationer. Med avancerad HMI och fjärrsupportfunktioner erbjuder den effektivitet och precision för industriella behov.

Egenskaper
Tråd: 4 till 13 mm
Rör: 8x1 till 15x2 mm
Matning från coil eller magasin
Helt automatiserad produktionscell inklusive bockning och kompletterande operationer
Stora volymer

Nyckelfärdig arbetscell som möjliggör integration av ”plug and play”-integration och sekundära operationer från Numalliance eller tredje part.

 

Denna helt automatiserade produktionscell är utformad för att hantera både tråd och rör, med dimensioner från 4 till 13 mm för tråd och 8×1 till 15×2 mm för rör. Systemet matas antingen från coil eller magasin, vilket gör det extremt flexibelt och väl lämpat för stora produktionsvolymer. Denna maskin kombinerar bockning med andra kompletterande operationer, vilket optimerar tillverkningsprocessen och minskar behovet av manuell hantering.

HMI-systemet består av en industri-PC utrustad med egenutvecklad mjukvara, som presenteras på en 19-tums pekskärm med flerspråkigt gränssnitt. Den avancerade mjukvaran inkluderar funktioner såsom simuleringsprogram, som tillåter förhandsvisning och optimering av produktionsflöden, och verktygsredigerare för programmering av komplexa delar. Självkorrigering baserad på feedback från 3D-mätinstrument säkerställer hög precision i produktionen, medan ytterligare I/O och internetanslutning möjliggör fjärrhjälp och chatt för omedelbar support. Maskinens förmåga att utföra program i slow motion förbättrar dessutom noggrannheten i komplexa tillverkningssteg.

HMI

  • Industri-PC med egenutvecklad mjukvara
  • Flera språk i dialog och programmeringsgränssnitt på en 19 tum touchskärm
  • Simuleringsprogram
  • Ytterligare I/O
  • Internetanslutning: fjärrhjälp och chatt
  • Självkorrigering baserad på feedback från 3D-mätinstrument
  • Verktygsredigerare som möjliggör programmering av komplexa delar
  • Simuleringsverktyg
  • Simuleringsverktyg

Kontakta oss

Vill du veta mer om Numalliance, de maskiner som vi erbjuder eller vilken som passar dig, din situation och ditt behov? Kontakta oss så hjälper vi dig med rådgivning och support!

Jens Vesterlund
Försäljning standardmaskiner Jens Vesterlund +46 (0)371-58 37 04 jens.vesterlund@axelentengineering.se