SP800 from Bihler

SP800

Kraftfull servopress för fristående drift eller i kombination med BIMERIC

Egenskaper
Enkel integrering av befintliga eller nya verktyg
Direktdrift via en högdynamisk momentmotor
För programmering krävs tre värden: slaglängd, matning och öppningsvärde vid nedre dödpunkten
Rörelser kan implementeras från alla håll
Servopressen är expanderbar till upp till 76 rörelser
Snabbväxling av verktygssystem för kortaste ställtider
Olika sensorsystem ger driftsäkerhet och lång livslängd

Denna servopress är utformad för att smidigt integrera både befintliga och nya verktyg genom en fritt programmerbar slag- och slagpositionsjustering. Maskinens avancerade teknologi innefattar direktdrift via en högdynamisk momentmotor, vilket ger användaren möjlighet att utföra flexibla och precisa rörelser under hela formningsprocessen. Detta ökar både effektivitet och kvalitet på de färdiga produkterna.

För att programmera maskinen krävs tre grundläggande värden: slaglängd, matning och öppningsvärde vid nedre dödpunkten. Denna enkelhet i programmeringen minimerar inställningstiden och gör det lätt för operatörer att anpassa processparametrar snabbt och effektivt. Rörelser kan dessutom implementeras från alla håll, vilket ger ytterligare flexibilitet i produktionen.

Servopressen stödjer en expansion upp till 76 olika rörelser, vilket möjliggör en mångsidig användning för olika produktionskrav. Systemet för snabbväxling av verktyg minimerar ställtider ytterligare, vilket är kritiskt för att hålla hög produktionstakt i krävande industriella miljöer.

Maskinen är utrustad med olika sensorsystem som garanterar maximal driftsäkerhet och bidrar till en lång livslängd. Dessa sensorer övervakar kontinuerligt maskinens status och prestanda, vilket innebär att eventuella problem upptäcks och åtgärdas innan de kan påverka produktionen.

Kontakta oss

Vill du veta mer om Bihler, de maskiner som vi erbjuder eller vilken som passar dig, din situation och ditt behov? Kontakta oss så hjälper vi dig med rådgivning och support!

Mats Göthberg
Försäljning standardmaskiner Mats Göthberg +46 (0)371-58 37 06 mats.gothberg@axelentengineering.se