Robomac 4 huvuden

Denna 3D-bockningsmaskin för tråd kombinerar högkvalitativ och snabb produktion med extrem precision och anpassningsbarhet, perfekt för att producera långa, symmetriska detaljer från coil. Den modulära designen och avancerade HMI-funktioner erbjuder omfattande anpassningsmöjligheter och effektiv hantering.

Maskin med 5 CNC-axlar, utan användning av hydraulik, som sätter trender för bockning av metalltråd med CNC.

 

Denna avancerade 3D-bockningsmaskin är designad för precisionstillverkning av tråddetaljer från .07 till .16 tum (1,8 till 4 mm) direkt från coil. Maskinen kännetecknas av sin förmåga att snabbt producera långa och symmetriska detaljer av hög kvalitet. Dess unika, smala design av de centrala greppen gör det möjligt att utföra bockningar med extremt korta avstånd ner till 1,97 tum (50 mm) mellan två bockningar, medan verktygets arbetshöjd kan justeras genom programmering för ytterligare flexibilitet.

Maskinen har en modulär design, vilket möjliggör anpassning och utveckling för att uppfylla specifika tillverkningskrav. Den är även utrustad med roterande trådriktare och möjligheten att skapa öglor i båda ändarna av detaljerna, vilket ger ytterligare bearbetningsalternativ. Bockningshuvudena fungerar oberoende av varandra, vilket ökar produktiviteten och mångsidigheten.

Kontrollsystemet innehåller en industri-PC med egenutvecklad programvara och en 19-tums pekskärm med flerspråkigt gränssnitt, vilket gör den enkel att använda. Ytterligare funktioner som simuleringsverktyg och verktygsredigerare underlättar konfigurering av komplexa detaljer och säkerställer precision i produktionen.

Vill du veta mer om Numalliance, de maskiner som vi erbjuder eller vilken som passar dig, din situation och ditt behov? Kontakta oss så hjälper vi dig med rådgivning och support

Mats Göthberg
Försäljning standardmaskiner Mats Göthberg +46 (0)371-58 37 06 mats.gothberg@axelentengineering.se