RM-NC linear from Bihler

RM-NC

Kraftfullt servobearbetningssystem för en effektiv produktion av stansade och formade detaljer tillverkade av band eller tråd i små och medelstora batchstorlekar

Egenskaper
Höga produktionshastigheter upp till 300 st/min.
Standardiserad maskinplattform för radialt LEANTOOL-system
100 % reproducerbarhet och finjustering med en knapptryckning
Snabb respons på kortsiktiga kundförfrågningar
Full verktygskompatibilitet med RM-serien
Extremt korta ställtider (upp till 10 gånger snabbare*)

*Vid flytt av verktyg från mekaniska RM/Finzer-maskiner till RM-NC

 

Denna maskin är konstruerad för att leverera exceptionellt höga produktionshastigheter, med kapacitet att producera upp till 300 enheter per minut. Den använder en standardiserad maskinplattform som är fullt kompatibel med det radiala LEANTOOL-systemet, vilket gör den idealisk för effektiv och flexibel produktion.

En av de mest framträdande funktionerna hos maskinen är dess förmåga att erbjuda 100% reproducerbarhet och finjustering med bara en knapptryckning. Detta säkerställer att varje produkt håller konsekvent hög kvalitet utan behov av manuella justeringar, vilket är avgörande för att upprätthålla effektiviteten i höghastighetsproduktion.

Maskinen är utformad för att snabbt kunna svara på kortsiktiga kundförfrågningar, vilket möjliggör en flexibel produktion som kan anpassas efter skiftande marknadsbehov. Dessutom är den helt kompatibel med verktyg från RM-serien, vilket ytterligare förstärker dess mångsidighet och integrationsförmåga i olika produktionslinjer.

En annan signifikant fördel är dess korta ställtider, som är upp till tio gånger snabbare jämfört med traditionella system. Denna funktion minskar produktionsavbrott och optimerar genomströmning, vilket gör maskinen till en värdefull tillgång i alla produktionsmiljöer som kräver både snabbhet och anpassningsbarhet.

Kontakta oss

Vill du veta mer om Bihler, de maskiner som vi erbjuder eller vilken som passar dig, din situation och ditt behov? Kontakta oss så hjälper vi dig med rådgivning och support!

Mats Göthberg
Försäljning standardmaskiner Mats Göthberg +46 (0)371-58 37 06 mats.gothberg@axelentengineering.se