RM 40P from Bihler

RM 40P

Universellt tillämpbart, kraftfullt maskinsystem för massproduktion av större stansade och formade detaljer

Egenskaper
Mycket utrymme för integration av ytterligare bearbetningsenheter
Verktygsklämningssystem ger minimal ställtid
VariControl VC 1 för intuitiv hantering
Hög produktionsprestanda upp till 350 st/min
Separat pressmodul med 200 kN tvåpunkts excenterpress
Mer än 1 400 mm tillverkningsutrymme med linjära verktyg

Denna maskin är designad för att möta kraven på produktionsflexibilitet och effektivitet, med en kapacitet att hantera upp till 350 enheter per minut. Den är utrustad med en separat pressmodul som innehåller en kraftfull 200 kN tvåpunkts excenterpress, vilket gör den väl lämpad för krävande industriella tillämpningar.

En av de mest framträdande funktionerna är det generösa tillverkningsutrymmet på över 1 400 mm, som är optimerat för linjära verktyg. Detta utrymme möjliggör inte bara användning av stora och komplexa verktyg utan erbjuder också plats för integration av ytterligare bearbetningsenheter. Dessa kan inkludera kontaktsvetsning, gängning och insättning av skruvar, vilket gör det möjligt att genomföra flera tillverkningssteg inom samma produktionslinje.

Maskinen är utrustad med ett avancerat verktygsklämningssystem som minimerar ställtiderna, vilket är avgörande för att upprätthålla höga produktionshastigheter utan att kompromissa med kvaliteten. För att förenkla hanteringen och öka användarvänligheten används VariControl VC 1, ett intuitivt gränssnitt som gör det lätt att justera inställningar och övervaka produktionsprocessen.

Kontakta oss

Vill du veta mer om Bihler, de maskiner som vi erbjuder eller vilken som passar dig, din situation och ditt behov? Kontakta oss så hjälper vi dig med rådgivning och support!

Mats Göthberg
Försäljning standardmaskiner Mats Göthberg +46 (0)371-58 37 06 mats.gothberg@axelentengineering.se