RM40KS from Bihler

RM 40KS

Kraftfullt maskinsystem för utökat sortiment av delar, stansade och formade delar av höghållfast metall

Egenskaper
Hög produktionsprestanda upp till 350 st/min
Stark 150 kN tvåpunkts excenterpress med stor monteringsyta
Hög pressstyvhet tillåter användning av högpresterande hårdmetallverktyg
Garanterad processtillförlitlighet genom presskraftsövervakning
Verktygsklämningssystem ger minimal ställtid
VariControl VC 1 för enkel drift och högsta processtillförlitlighet

Maskinen är utformad för att leverera hög produktionsprestanda med kapacitet upp till 350 enheter per minut, vilket gör den idealisk för industriella miljöer som kräver både snabbhet och precision. Kärnan i maskinen är en stark 150 kN tvåpunkts excenterpress som är utrustad med en stor monteringsyta, vilket underlättar hantering av olika verktyg och material.

Pressens höga styvhet gör den särskilt lämplig för användning med högpresterande hårdmetallverktyg, vilket ytterligare ökar dess mångsidighet och kapacitet att hantera krävande produktionsscenario. För att säkerställa processtillförlitlighet är maskinen utrustad med avancerad presskraftsövervakning, vilket garanterar att varje klipp och formning genomförs med maximal precision och minimal risk för fel.

Verktygsklämningssystemet är utformat för att minimera ställtiderna, vilket är avgörande för att optimera produktionstakten och minska produktionskostnaderna. För att underlätta användningen och maximera processtillförlitligheten styrs maskinen via VariControl VC 1, ett användarvänligt gränssnitt som erbjuder enkel drift och realtidsövervakning av alla produktionsprocesser.

Kontakta oss

Vill du veta mer om Bihler, de maskiner som vi erbjuder eller vilken som passar dig, din situation och ditt behov? Kontakta oss så hjälper vi dig med rådgivning och support!

Mats Göthberg
Försäljning standardmaskiner Mats Göthberg +46 (0)371-58 37 06 mats.gothberg@axelentengineering.se