RM30K from Bihler

RM 30K

Kompakt produktionssystem för massproduktion av små stansade och formade metalldelar

Egenskaper
Höga produktionshastigheter upp till 350 st/min
Styv 90 kN tvåpunkts excenterpress med stor monteringsyta
Mittöppning i arbetsplattan för flexibla centrala spindelrörelser
900 mm bearbetningslängd
Kompatibilitet med RM 30E
Enkel och säker hantering med VC 1E-styrning
Kompakt design med integrerat styrskåp

Denna maskin är enastående för sin höga produktionskapacitet, med förmågan att hantera upp till 350 enheter per minut. Den är utrustad med en robust 90 kN tvåpunkts excenterpress som erbjuder en generös monteringsyta, vilket underlättar hanteringen av stora eller komplexa verktyg. Maskinens design inkluderar en mittöppning i arbetsplattan, vilket möjliggör flexibla centrala spindelrörelser och bidrar till mångsidigheten i produktionen.

Med en imponerande bearbetningslängd på 900 mm kan maskinen effektivt hantera långa eller omfattande bearbetningsuppgifter, vilket gör den idealisk för en mängd olika industriella tillämpningar. Maskinen är också kompatibel med RM 30E, vilket ytterligare stärker dess förmåga att integreras i befintliga produktionslinjer och tekniska system.

För att säkerställa en enkel och säker hantering är maskinen utrustad med VC 1E-styrningen, ett användarvänligt gränssnitt som gör det möjligt för operatörer att effektivt övervaka och justera processerna. Dessutom har maskinen en kompakt design med ett integrerat styrskåp, vilket minimerar dess fysiska fotavtryck och underlättar integrationen i begränsade utrymmen.

Kontakta oss

Vill du veta mer om Bihler, de maskiner som vi erbjuder eller vilken som passar dig, din situation och ditt behov? Kontakta oss så hjälper vi dig med rådgivning och support!

Mats Göthberg
Försäljning standardmaskiner Mats Göthberg +46 (0)371-58 37 06 mats.gothberg@axelentengineering.se