RGS

RGS MEKANISK GRADSAX: HÖGHASTIGHETSKLIPPNING FÖR ALLA RGS höghastighets mekaniska saxar är speciellt utformade för klippning av mycket tunna plåtar från känsliga material som borstad eller lackerad aluminium, koppar, rostfritt stål eller zink.

Standardutrustning
1000 mm kvadratisk arm
1000 mm främre armstöd
Manuellt bakanslag med kullagerräls (600 mm spår)

RGS snabba mekaniska sax är en effektiv och pålitlig lösning för bearbetning av material med längder från 1,5 till 3 meter och tjocklekar från 0,4 till 3 mm. Denna sax är speciellt utformad för att erbjuda hög precision och användarvänlighet i snabba produktionsscenarier.

Maskinen är utrustad med en 1000 mm kvadratisk arm och ett 1000 mm främre armstöd som tillsammans erbjuder robust stöd och stabilitet under skärprocessen, vilket är avgörande för att uppnå jämna och exakta snitt. Ett manuellt bakanslag med kullagerräls på 600 mm tillåter snabba och exakta justeringar, vilket optimerar arbetsflödet och minskar inställningstiden mellan jobben.

Denna sax är idealisk för verkstäder som kräver både flexibilitet och effektivitet i hanteringen av tunn till medium-tjock plåt. Dess kompakta design gör den enkel att integrera i en mängd olika arbetsmiljöer, och dess robusta konstruktion säkerställer långvarig driftsäkerhet.

Kontakta oss

Vill du veta mer om Jean-Perrot, de maskiner som vi erbjuder eller vilken som passar dig, din situation och ditt behov? Kontakta oss så hjälper vi dig med rådgivning och support!

Jens Vesterlund
Försäljning standardmaskiner Jens Vesterlund +46 (0)371-58 37 04 jens.vesterlund@axelentengineering.se