Numaform 70 - Axelent Engineering

Numaform 70

Denna helt elektriska pressmaskin kombinerar hög kraft och energieffektivitet med användarvänligt HMI och flexibel positionering. Med kapacitet att bearbeta en rad olika metaller är den idealisk för krävande industriella applikationer.

Egenskaper
Helt elektrisk, låg energiförbrukning
Kompakt, robust
Snabb verktygsväxlare för ändformning med 4 positioner
Lämplig för koppar, aluminium, stål, rostfritt stål, mässing, titan m.m
Användarvänligt HMI
Monterad på en 1300 mm glidskena för enkel positionering
Arbetskraft: 70 T
Klämkraft: 100 T
Horisontell slaglängd: 250mm

Denna helt eldrivna rörformningsmaskin erbjuder hög prestanda tack vare verktygsbyte och verktygsladdning på kort tid.

 

Denna helt elektriska pressmaskin är en kraftfull och energieffektiv lösning för metallbearbetning, med en arbetskraft på 70 ton och en klämkraft på 100 ton. Den är utformad för att hantera en mängd olika metaller, inklusive koppar, aluminium, stål, rostfritt stål, mässing och titan, vilket gör den mycket mångsidig för industriella tillämpningar. Maskinens robusta och kompakta konstruktion inkluderar en snabb verktygsväxlare med fyra positioner för ändformning, vilket bidrar till effektivitet och minskar ställtiderna mellan produktionskörningar.

En distinkt egenskap är dess montering på en 1300 mm glidskena, vilket underlättar enkel och exakt positionering av maskinen inom produktionsanläggningen. Den horisontella slaglängden på 250 mm tillåter stora och komplexa formningar.

HMI-systemet omfattar en industri-PC med programvara som stöder flerspråkig dialog och ett 19-tums pekskärmsgränssnitt, vilket gör det enkelt för operatörer att interagera med maskinen. Internetanslutning erbjuder fjärrhjälp, vilket förbättrar support och underhåll. Ytterligare I/O-portar förstärker maskinens anslutningsmöjligheter och integration i automatiserade processer.

HMI

  • Programvara för industri-PC
  • Flerspråkig dialog och 19″ pekskärmsgränssnitt
  • Ytterligare I/O
  • Internetanslutning: fjärrhjälp

Kontakta oss

Vill du veta mer om Numalliance, de maskiner som vi erbjuder eller vilken som passar dig, din situation och ditt behov? Kontakta oss så hjälper vi dig med rådgivning och support!