Numaform 30E

Denna kompakta och helt elektriska pressmaskin erbjuder hög flexibilitet och precision för bearbetning av diverse metaller. Med en presskraft på 30 ton och avancerade HMI-funktioner är maskinen idealisk för både formning och bockning i krävande industriella miljöer.

Egenskaper
Presskraft: 30T
Helt elektrisk, energibesparande
Kompakt
Formning före eller efter bockning tack vare fri åtkomst runt hela verktyget
Snabb verktygsväxlare med 6 positioner
Arbetsmaterial: koppar, aluminium, stål, rostfritt stål, mässing, titan m.m

100% elektrisk rörformningsmaskin för stora diametrar.

 

Denna helt elektriska pressmaskin med en kraft på 30 ton kombinerar energieffektivitet med avancerad teknik för formning och bockning av olika material såsom koppar, aluminium, stål, rostfritt stål, mässing och titan. Dess kompakta design gör den idealisk för arbetsmiljöer där utrymme är en begränsning, samtidigt som den erbjuder hög flexibilitet tack vare den fria åtkomsten runt hela verktyget, vilket möjliggör formning både före och efter bockning.

Maskinen är utrustad med en snabb verktygsväxlare med sex positioner, vilket underlättar snabba omställningar mellan olika arbetsoperationer och minimerar driftstopp. Användargränssnittet innefattar en PC av industrikvalitet med egenutvecklad programvara, presenterad på en 19-tums pekskärm med flerspråkigt gränssnitt. Förutom standardfunktionerna såsom simuleringsprogram och ytterligare I/O-möjligheter, stödjer maskinen även internetanslutning för fjärrhjälp och tillgång till chattrum, vilket förbättrar användarstödet och underlättar problemlösning.

Avancerade funktioner såsom autokorrigerande återkoppling från 3D-mätanordningar och verktygsredigerare för programmering av komplexa detaljer, tillsammans med simuleringsverktyg som underlättar konfigureringen av detaljer och möjligheten till programkörning i slow motion, säkerställer precision och effektivitet i produktionen.

HMI

  • PC av industrikvalitet med egenutvecklad programvara
  • Flerspråkig dialog och programmeringsgränssnitt på en 19″ pekskärm
  • Simuleringsprogram
  • Ytterligare I/O
  • Internetanslutning: fjärrhjälp och chattrum
  • Autokorrigerande återkoppling från 3D-mätanordningar
  • Verktygsredigerare för programmering av komplexa detaljer
  • Simuleringsverktyg för att underlätta konfigurering av detaljer
  • Programkörning i slow motion

Kontakta oss

Vill du veta mer om Numalliance, de maskiner som vi erbjuder eller vilken som passar dig, din situation och ditt behov? Kontakta oss så hjälper vi dig med rådgivning och support!

Mats Göthberg
Försäljning standardmaskiner Mats Göthberg +46 (0)371-58 37 06 mats.gothberg@axelentengineering.se