MGH från Jean Perrot

MGH

MGH HYDRAULISK GRADSAX: PRESTANDA & ENKELHET Den hydrauliska gradsaxen MGH kombinerar prestanda och enkelhet. Den robusta, svetsade stålramen garanterar hög tillförlitlighet och utmärkt klippkvalitet. Dessa klippmaskiner möjliggör precisa snitt med minimal deformation. Den låga klippvinkeln på denna typ av saxar begränsar vridning och böjning av plåtarna. Tack vare Cybelec CybTouch 6 numeriska kontroller och dess pekskärm är MGH-saxen enkel att hantera. Förutom dess prestanda uppfyller den CE-certifieringen, vilket säkerställer helt säkra arbetsförhållanden.

Standardutrustning
Cybelec CybTouch 8 numerisk styrningsenhet (pekskärm)
1000 mm kvadratisk arm
Kullagerbord
Manuell justering av bladgap
Belysning av skugglinjen
1000 mm motordrivet bakanslag
Centraliserat manuellt smörjsystem
2 främre armstöd på 1000 mm
CE-certifiering

MGH hydraulisk gradsax är en robust och pålitlig maskin utformad för att hantera materiallängder från 3 till 4 meter och tjocklekar mellan 6 och 13 mm. Denna maskin är utrustad med Cybelec CybTouch 8, en avancerad numerisk styrningsenhet med pekskärm som förenklar användningen och ökar precisionen i kapningsprocessen.

För att stödja effektiv hantering och noggrannhet, inkluderar standardutrustningen ett kullagerbord och en 1000 mm kvadratisk arm, vilket underlättar materialhantering och stöd under kapning. Maskinen erbjuder även manuell justering av bladgapet för att anpassa sig till olika materialtjocklekar, vilket optimerar skärprestanda och minskar slitage på bladen.

Ytterligare funktioner som belysning av skugglinjen och ett 1000 mm motordrivet bakanslag bidrar till förbättrad synlighet och precision. Maskinens design inkluderar också två främre armstöd på 1000 mm var, vilket ger extra stöd för stora arbetsstycken. En centraliserad manuell smörjanordning förlänger maskinens livslängd genom regelbunden och enkel underhållsåtgärd.

Kontakta oss

Vill du veta mer om Jean-Perrot, de maskiner som vi erbjuder eller vilken som passar dig, din situation och ditt behov? Kontakta oss så hjälper vi dig med rådgivning och support!

Jens Vesterlund
Försäljning standardmaskiner Jens Vesterlund +46 (0)371-58 37 04 jens.vesterlund@axelentengineering.se