MCS 1

Högpresterande maskinsystem med två bearbetningsytor för massproduktion.

Egenskaper
Mycket hög produktionstakt upp till 800 st/min.
Maximal ekonomisk effektivitet genom gemensam radial och linjär produktion av delar och enkla delmontage på samma maskin
Hög prestandanivå för alla standardmoduler och flexibla systemmoduler
Dynamisk matningsenhet för kortaste matningstider
Stor öppning i mitten för tvärtransport från yta A till yta B eller tvärtom
Enkel och säker drift med VariControl VC 1

Maskinen är konstruerad för att möta kraven inom industriell produktion, där den erbjuder hög produktionstakt på upp till 800 enheter per minut. Genom att kombinera radial och linjär produktion på en och samma plattform, maximeras den ekonomiska effektiviteten. Detta innebär att både enskilda delar och enklare delmontage kan produceras utan behov av flera separata maskiner.

Maskinen utmärker sig även genom sin höga prestandanivå över samtliga standardmoduler samt dess flexibla systemmoduler, vilket gör det möjligt att snabbt anpassa produktionen efter specifika behov och krav. En dynamisk matningsenhet minskar matningstiderna till ett minimum, vilket är avgörande för att hålla uppe en kontinuerligt hög produktionshastighet.

En stor öppning i mitten av maskinen underlättar tvärtransporten av material från yta A till yta B, vilket ökar maskinens mångsidighet och effektivitet. All drift av maskinen är enkel och säker tack vare det användarvänliga styrsystemet VariControl VC 1, vilket garanterar att operatörer kan hantera maskinen effektivt och riskfritt.

Kontakta oss

Vill du veta mer om Bihler, de maskiner vi erbjuder eller vilken som passar dig, din situation och ditt behov? Kontakta oss så hjälper vi dig med rådgivning och support!

Mats Göthberg
Försäljning standardmaskiner Mats Göthberg +46 (0)371-58 37 06 mats.gothberg@axelentengineering.se