MC 82

Kraftfullt maskinsystem med två bearbetningsytor för massproduktion av större stansade och formade delar och delmontage

Egenskaper
Mycket produktiv tillverkning av komplexa produkter med samtidig produktion av de enskilda delarna
Hög produktionstakt upp till 250st/min.
Stor öppning i mitten för variabla tvärriktade rörelser
Hög tillgänglighet tack vare snabba verktygsbyte och korta omställningstider
Fri åtkomst till alla verktygsstationer underlättar inställning, justering och service
Enkel och säker drift med VariControl VC 1

Produktionsanläggningen är designad för att effektivt hantera tillverkning av komplexa produkter med möjlighet till samtidig produktion av olika delar, vilket optimerar produktionsflödet och minimerar ledtider. Maskinen har kapacitet att producera upp till 250 enheter per minut, vilket gör den till ett idealiskt val för industrier som kräver hög produktionstakt.

En av de mest framträdande egenskaperna hos denna maskin är dess stora öppning i mitten, som tillåter flexibla och variabla tvärriktade rörelser. Detta designelement möjliggör en mångsidig användning och anpassning till olika tillverkningskrav, vilket ökar maskinens användbarhet inom olika produktionsområden.

För att öka produktiviteten erbjuder maskinen hög tillgänglighet genom snabba verktygsbyten och korta omställningstider, vilket reducerar produktionsstopp och ökar effektiviteten. Fri åtkomst till alla verktygsstationer gör det enkelt för operatörer att utföra nödvändiga inställningar, justeringar och underhåll, vilket förenklar både daglig drift och längre underhållsstopp.

Maskinen styrs via VariControl VC 1, ett intuitivt kontrollsystem som säkerställer enkel och säker drift. Detta system ger operatörerna nödvändig kontroll och översikt, vilket bidrar till en problemfri produktion och hög driftsäkerhet. Genom att integrera dessa funktioner, är maskinen inte bara en effektiv produktionslösning utan även en användarvänlig och flexibel enhet som uppfyller moderna tillverkningsbehov.

Kontakta oss

Vill du veta mer om Bihler, de maskiner vi erbjuder eller vilken som passar dig, din situation och ditt behov? Kontakta oss så hjälper vi dig med rådgivning och support!

Mats Göthberg
Försäljning standardmaskiner Mats Göthberg +46 (0)371-58 37 06 mats.gothberg@axelentengineering.se