MC42 från Bihler

MC 42

Kraftfullt maskinsystem med två bearbetningsytor för massproduktion av små stansade och formade delar och delmontage

Egenskaper
Mycket produktiv tillverkning av komplexa produkter med samtidig produktion av de enskilda delarna
Hög produktionstakt upp till 350st/min.
Stor öppning i mitten för variabla tvärriktade rörelser
Hög tillgänglighet tack vare snabba verktygsbyte och korta omställningstider
Fri åtkomst till alla verktygsstationer underlättar inställning, justering och service
Enkel och säker drift med VariControl VC 1

Denna tillverkningsmaskin är konstruerad för att maximera produktiviteten vid tillverkning av komplexa produkter genom att möjliggöra samtidig produktion av individuella delar. Med en kapacitet att producera upp till 350 enheter per minut är maskinen optimal för högvolymstillverkning där effektivitet och snabbhet är avgörande. Hos maskinen är dess stora öppning i mitten, vilket tillåter variabla tvärriktade rörelser och ger flexibilitet i produktionsprocessen.

Maskinens design prioriterar tillgänglighet och effektivitet. På grund av verktygsbyten och korta omställningstider kan produktionslinjen snabbt anpassas till nya specifikationer utan onödiga driftstopp. Fri åtkomst till alla verktygsstationer underlättar daglig drift,  inställning, justering och service, vilket säkerställer att underhåll kan genomföras smidigt och effektivt.

För att öka användarvänligheten är maskinen utrustad med VariControl VC 1, ett kontrollsystem som ger en enkel och säker drift. Detta system gör det möjligt för operatörerna att enkelt hantera maskininställningarna och övervaka produktionsprocessen, vilket bidrar till en problemfri och effektiv produktionsmiljö.

Kontakta oss

Vill du veta mer om Bihler, de maskiner vi erbjuder eller vilken som passar dig, din situation och ditt behov? Kontakta oss så hjälper vi dig med rådgivning och support!

Mats Göthberg
Försäljning standardmaskiner Mats Göthberg +46 (0)371-58 37 06 mats.gothberg@axelentengineering.se