MC 120

Kraftfullt maskinsystem med två bearbetningsytor för massproduktion av stora stansade och formade delar och delmontage

Egenskaper
Mycket produktiv tillverkning av komplexa produkter med samtidig produktion av de enskilda delarna
Hög produktionstakt upp till 150st/min
Stor öppning i mitten för variabla tvärriktade rörelser
Hög tillgänglighet tack vare snabba verktygsbyte och korta omställningstider
Fri åtkomst till alla verktygsstationer underlättar inställning, justering och service
Enkel och säker drift med VariControl VC 1

Maskinen är utformad för en produktiv tillverkning av komplexa produkter, där den möjliggör samtidig produktion av enskilda delar, vilket optimerar effektiviteten och minskar totala produktionskostnader. Med en produktionskapacitet på upp till 150 enheter per minut, är maskinen idealisk för verksamheter som kräver hög produktionstakt med bibehållen kvaliteten.

En av funktionerna är den stora öppningen i mitten, som ger möjlighet till variabla tvärriktade rörelser. Detta gör det möjligt att anpassa maskinen till en rad olika produktionsbehov och ökar dess flexibilitet i hantering av olika material och produktformer. För en ökad produktionseffektivitet, är maskinen utrustad med system för snabba verktygsbyten och har designats för att ha korta omställningstider. Detta minskar driftstopp och maximerar produktionsflödet.

Fri åtkomst till alla verktygsstationer underlättar inställning, justering och service, samt säkerställer att underhåll kan utföras snabbt och effektivt, vilket förbättrar maskinens tillgänglighet. VariControl VC 1, en användarvänlig och intuitiv kontrollenhet, förenklar maskinens drift och säkerställer enkel och riskfri hantering för operatörerna.

Kontakta oss

Vill du veta mer om Bihler, de maskiner vi erbjuder eller vilken som passar dig, din situation och ditt behov? Kontakta oss så hjälper vi dig med rådgivning och support!

Mats Göthberg
Försäljning standardmaskiner Mats Göthberg +46 (0)371-58 37 06 mats.gothberg@axelentengineering.se