Hydraulpress kundanpassad

Vi bygger den press du önskar för att optimera just deras behov inom alla typer av material och applikationer och kan integrera full automation och uppvärmning/nedkylning av materialet. Presskraft upp till 3000 ton och bordsstorlekar upp till 3000x3000mm.

Möjlighet att anpassa:
Tonnage
Plattornas storlek
Temperatur
Uppvärmning och kylning
Cykelhantering
Styrning av hydrauliska tillbehör
Styrning av pneumatik och vakuum
Aktiv balansering av parallellitet
Styrning av temperaturregulatorer för termiska cykler
Snabbkopplingar för styrning av formar
  • Material

    Termosättning och termoplastiska plaster är exempel på kompositmaterial som används på vår specialmaskin

Våra pressar, både de hydrauliska och servodrivna, är designade och tillverkade för att möta de mest krävande kundspecifikationerna. De används för pressning av kompositer, härdplaster samt andra material som metaller, textil och gummi. Med möjligheter att välja presskraft upp till 3000 ton, är våra pressar idealiska för en mängd industriella tillämpningar, inklusive SMC, BMC-processer och kompositstansning.

Vår specialmaskin är särskilt utformad för termosättande och termoplastiska plaster, vilket kräver precisionshantering för optimal produktion. Maskinen erbjuder anpassningsbara parametrar såsom tonnage, storlek på plattor, och temperaturkontroll för uppvärmnings- och kylområden. Med avancerade funktioner för cykelhantering och integrerade kontroller för hydraulik, pneumatik och vakuum, kan användarna effektivt styra produktionsprocesserna.

Utöver detta har maskinen inbyggd funktionalitet för aktiv parallellismbalansering och temperaturkontroll, vilket är essentiellt för att hantera termiska cykler i bearbetade material. Snabbkopplingar för mögelkontroll och användarvänlig mjukvara för programmering och integration med ERP-system underlättar underhåll och effektiviserar arbetsflöden, vilket garanterar hög produktivitet och anpassningsbarhet för varierade tillverkningsbehov.

Kontakta oss

Vill du veta mer om Numalliance, de maskiner som vi erbjuder eller vilken som passar dig, din situation och ditt behov? Kontakta oss så hjälper vi dig med rådgivning och support!

Jens Vesterlund
Försäljning standardmaskiner Jens Vesterlund +46 (0)371-58 37 04 jens.vesterlund@axelentengineering.se