HNC från Jean Perrot

HNC

CNC styrd Gradsax HNC: ROBUST MASKIN FÖR HÖGKVALITATIVA SNITT Designen av dessa klippmaskiner och den robusta, svetsade stålramen garanterar hög tillförlitlighet och utmärkt klippkvalitet. Tack vare den intuitiva numeriska styrenheten är HNC-saxen enkel att använda för operatörer. Den NC-numeriska styrenheten möjliggör automatisk justering av vinkel, avståndet mellan bladen och positionen på anslaget. Utöver prestandan för plåtklippning garanterar HNC-saxen även operatörens säkerhet.

Standardutrustning
Användarvänlig Cybelec-numerisk styrning CybTouch 8
Kullagerbord
Belysning av skugglinjen
Klämsystem för plåt med särskilt skydd för känslig plåt
Motordrivet bakanslag 1000mm
Centraliserat manuellt smörjsystem
1000 mm kvadratisk arm med bakanslag
1000 mm främre armstöd
CE-certifiering

Denna avancerade kantpress är designad för bearbetning av plåtmaterial från 3 till 6 meter i längd och med tjocklekar från 6 till 25 mm. Maskinen är utrustad med användarvänlig Cybelec-numerisk styrning CybTouch 8, vilket ger precision och enkel hantering under bearbetningsprocessen. Den är även utrustad med ett kullagerbord och motordrivet bakanslag på 1000 mm som säkerställer exakt och effektiv hantering av material.

Ytterligare funktioner inkluderar belysning av skugglinjen för förbättrad synlighet vid bearbetning, ett klämsystem för plåt som skyddar känsliga material och minimerar skador under pressning, och centraliserat manuellt smörjsystem som förlänger maskinens livslängd och prestanda. Dessutom har maskinen 1000 mm kvadratisk arm med bakanslag och 1000 mm främre armstöd, vilket förbättrar dess funktionalitet och användarvänlighet.

Maskinen är CE-certifierad, vilket säkerställer att den uppfyller de högsta säkerhets- och kvalitetsstandarderna inom EU. Detta gör den till en idealisk lösning för industrier som kräver hög precision och pålitlighet i plåtbearbetning.

Kontakta oss

Vill du veta mer om Jean-Perrot, de maskiner som vi erbjuder eller vilken som passar dig, din situation och ditt behov? Kontakta oss så hjälper vi dig med rådgivning och support!

Jens Vesterlund
Försäljning standardmaskiner Jens Vesterlund +46 (0)371-58 37 04 jens.vesterlund@axelentengineering.se